A Afaceri

Restaurantele DaDa din Călimănești au scumpit prețurile cu 35%

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Lanțul de restaurante și hoteluri DaDa, din stațiunea Călimănești – Căciulata se află în proprietatea cunoscutului om de afaceri local, Mircea Buganu. Mulți turiști care vizitează stațiunea calcă pragul terasei DaDa din zona Cozia sau restaurantului din pitoreasca zonă Arutela – OMV.

De săptămâna aceasta pitorescul trece în alt etaj de taxare, pentru că domnul Buganu a scumpit prețurile cu 35%. Meniul zilei, servit în meniul restaurantului a urcat brusc, de la 15 lei – la 20 lei, iar acest lucru este doar începutul, pentru că DaDa era o unitate care mai pondera prețurile în oferta stațiunii. Înregistrându-se printre cele mai bune restaurante de aici (confort 3 *** - plus, calitate, dar ... prețuri scăzute) DaDa deschide noul sezon estival 2019, cu prețuri de Palma de Mallorca, unde ”Radio - Șanț Călimănești” vorbește pe surse, că Mircea Buganu ar avea niște vile ascunse pe străduțele de acolo!

Nu este de vină domnul Mircea Buganu ...! Cred că vina o poartă turiștii români și străini care ocupă la maximum restaurantele DaDa ... și probabil, prin politica de scumpire aberantă, administratorul se gândește să-i mai pondereze, să-i mai rărească!