D Dezvaluiri

Pensiunea Casa Rica din Călimănești: „Firma de salubritate Brai Cata își bate joc de servicii!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Așa au ajuns firmele de salubritate care prestează servicii de colectarea gunoiului, imaginea iadului în ascensiune! SC Brai Cata SRL, firmă reprezentată la conducere de fostul primar al orașlui Călimănești, Ilie Amuzan, înregistrează ... ”stăruință în nemulțumiri”, oferind un management care nu manifestă prea mare responsabilitate în ceea ce privește controlul salariaților și al serviciilor prestate. Amuzan împreună cu toată BRAI CATA se comportă la Călimănești ca niște ovrei legionari care parcă astăzi descoperă căratul gunoaielor! Un serviciu al cărui deznodământ devine pe zi ce trece o amărăciune contemporană care se adaugă la meniul altor ovrei cu pretenții de instituții ce prestează servicii către populație.

Cozia-Info va interpela Consiliul Local al orașului Călimănești (forul care decide cât mai ”salubrizează” Brai Cata pe aici) în legătură cu activitatea acestei companii.

Vă prezentăm în continuare memoriul trimis de către SC Tudose Biz Srl, punct de lucru Calea lui Traian, nr. 256, Casa Rica Călimănești:

„Reclamăm firma de salubritate Brai Cata pentru urmatoarele abuzuri: 

-  Nu se respectă contractul semnat, s-a specificat în contract ridicarea gunoiului de 2 ori pe săptămână, contractul a fost semnat și ștampilat de ambele părți;

- S-a emis o făctură retroactivă și mi s-a spus că trebuie să o plătesc, factură emisa cu 5 luni în urmă;

- Nu se specifică în contract cantitatea de gunoi care trebuie să se ridice;

- Nu se dau pubele, nu se sorteaza gunoiul, se facturează după cum doresc ei, cel de pe masina de gunoi semnează foaia de ridicare în locul administratorului, uz de semnatură! Am fost obligat să fac contract pe firma tinând cont că locatia este pe persoană fizica, se plătește de 3 ori mai mult ca la o locație pe persoană fizică. Dacă plătesc de 3 ori de ce nu pot să dau mai mult de o pubelă? In ultima lună cei de la Brai Cata au considerat că trebuie să mă taxeze pentru a doua pubelă care o ridică. Factura a ajuns de la 41 de lei, la aproape 180 lei pe luna. Nu se iau în considerare reclamațiile, se vorbește foarte urât de la cel care colectează până la șefi.”