D Dezvaluiri

Scandal la Călimănești. Romeo Vlad răspunde acuzațiilor din Gazeta Vâlceană

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Grupul PSD din Consiliul Local Călimănești este format din cinci consilieri, dintr-un total de 15. Actualul primar (PNL) are o majoritate confortabilă de nouă consilieri care sunt PNL și cărora li se alătură consilierul ALDE, Constantin Boriceanu un fel de slugă eternă la picioarele grupului politic de la Călimănești. Forul decizional din renumita stațiune lucrează cu o majoritate de 10 – 5. Romeo Vlad este președintele organizației PSD Călimănești și unul din cei 5 consilieri ai opoziției. Ieri, Gazeta Vâlceană l-a acuzat pe Vlad că ar fi fost mituit cu un teren de către actualul primar Florinel Constantinescu pentru a-i asigura susținerea politică. Contactat Romeo Vlad a declarat pentru Cozia-Info:

„Când vrei să faci rău unui om procedezi în felul acesta! Ieri Crișu Popescu exact asta a făcut, a demolat imaginea unui om pentru niște presupuneri, pe care le-a asortat cu alte scenarii politice și le-a amestecat cu niște teorii ale conspirației personale și uite așa ieșit un reportaj cu un subiect venit de nicăieri! Adică, la Călimănești, opinia publică s-a trezit că după trei ani de mandat politic vine Crișu Popescu care descoperă că zilele acestea domnul primar Constantinescu mi-a dat un pământ și acuma suntem blat!

Cererea pentru acest pământ a fost depusă de bunica mea în anul 1991. Trebuie să rețineți că până la mandatul domnului Constantinescu noi am avut conducerea la Călimănești. Am avut primar PSD, eu am fost șeful Călimănești – Serv și puteam să-l retrocedez, chiar în zone mai bune. Tocmai, din respect am stat la rând la comisiile de retrocedare, am depus acte, documente și am așteptat. Retrocedări au primit sute de călimăneșteni și la fel ca ei mi-a venit și mie rândul.

Blatul nostru cu domnul doctor este să facem ceva pentru localitate, să nu venim cu scandal și piedici în Consiliul Local, iar cine va câștiga la alegeri ... o să vedeți! Săptămâna trecută reprezentantul PSD în conducerea Romsilva națională, dl. Gheorghe Mihăilescu a semnat trecerea în domeniul privat al orașului Călimănești a suprafeței de 20 ha pădure pentru realizarea proiectului de agrement Adventura Parc, amplasat în spatele parcului de la hotelul Central. În câteva zile președintele nostru, dl. Costi Rădulescu va anunța câștigătorii lucrării de reabilitare a drumului de la monumentul din Jiblea Veche, str. 24 ianuarie, Sălătrucel, Berislăvești o lucrare deosebit de importantă pentru repararea bătăii de joc care este acum la Jiblea Veche.

Am fost alături în Consiliul Local pentru proiectele care s-au finanțat. Mă refer aici la asfaltare, la grădiniță, la școala din Jiblea Veche, la Poiana lui Căliman, etc.

Referitor la pământ aș vrea să ne explice Crișu Popescu cum să facem! Pentru că trebuie să le dau ceva și celorlalți consilieri, mai sunt patru. Sau îl iau eu pe tot, cum facem?”