I Interviu

Lucian Constantinescu PER Brezoi: „Iniţiativele de proiecte pe care o să le propunem vor fi în interesul brezoienilor şi al oraşului”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Brezoianul Lucian Constantinescu este la primul mandat politic, din partea Partidului Ecologist Român (partidul lui Mircia Gutău), câștigând la alegerile locale din septembrie 2020 trei locuri / din totalul de cincisprezece al Consiliului Local Brezoi. De profesie jurist la Biroul Notarial Loredana Constantinescu este decis alături de colegii săi să aducă o viziune nouă în administrația locală a orașului Brezoi.  

Cozia-Info: Având în vedere că este primul mandat în Consiliul Local Brezoi, vă rugăm să ne spuneți cum găsiți atmosfera de aici și care sunt așteptările pentru noul drum administrativ și politic din orașul dvs.

Într-adevar, este primul mandat de consilier local în cadrul Consiliului Local Brezoi şi acest fapt se datorează brezoienilor, care mi-au acordat mie şi echipei pe care am format-o, voturile dumnealor, iar pentru asta le mulţumesc. Partidul Ecologist Român, pe care îl reprezint la Brezoi, a obţinut un rezultat neaşteptat de bun şi aşa cum am mai spus şi pe reţelele de socializare, oamenii au votat oameni. Mă bucur că am reuşit să schimbăm componenţa consiliului local Brezoi, care în ultimele mandate a fost dominată de către cele două mari partide PNL şi PSD. Sper ca împreună cu ceilalţi consilieri locali să facem tot ce ne stă în putinţa pentru binele locuitorilor precum şi pentru dezvoltarea oraşului, prin iniţierea şi realizarea a cât mai multor proiecte benefice.

 

Cozia-Info: Aveți suficientă forță, prin cele trei locuri în Consiliul Local, să impuneți inițiativele și strategia Partidului Ecologist Român pe care-l reprezentați?

Iniţiativele de proiecte pe care o să le expunem vor fi în interesul brezoienilor şi al oraşului. Consider că nu ar trebui să conteze culoarea politică sau numărul de consilieri pe care îl are un partid sau altul. Încă de la prima sedinţă ordinară, care a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie, am iniţiat un proiect de hotărâre, referitor la agenţii economici care au fost afectaţi de covid 19, prin reducerea unor taxe şi impozite conform O.U.G.181/2020, proiect care a fost introdus pe ordinea de zi şi votat în unanimitate.

 

Cozia-Info: Care sunt activitățile, în luna sărbătorilor pe care le inițiază PER Brezoi?

Având în vedere situaţia actuală creată de virusul covid 19, activităţile pe care doream să le iniţiez în perioada sărbătorilor de iarnă au fost restrânse. Anul acesta, ca şi în anii trecuţi, o să fiu mesagerul lui Moş Crăciun, pentru câteva familii din Oraşul Brezoi, pentru a le aduce un strop de bucurie în preajma sărbătorilor.