P Politică

Comunicat de presă PSD Călimănești – ”Doamna Iuliana Moise va candida pe listele Consiliului Județean Vâlcea din partea PSD”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Doamna Iuliana Moise este membru PSD și a ales să candideze în cadrul organizației PSD Județene. Va candida pe listele Consiliului Județean Vâlcea din partea PSD. Îi dorim succes, ne mândrim că face parte din echipa județeană și că are șanse mari să ajungă consilier județean. Cu siguranța d-na Iuliana Moise va reprezenta orașul Călimănești cu demnitate.

Referitor la neînțelegeri sau ceartă nu a existat nimic de genul acesta. Cum se știe, la toate organizațiile, atunci când se creionează listele consilierilor locali sunt discuții și luări de poziție. Dumneaei, datorită experienței politice pe care o are a putut candida și pentru echipa Consiliului Județean. A mai fost consilier județean, organizația de la Călimănești nu a fost decât o opțiune.

Suntem alături de doamna Iuliana Moise și o susținem, sprijinim cu toată  puterea echipa PSD condusă de președintele nostru, dl. Constantin Rădulescu.