P Politică

Ilie Amuzan: lista de consilieri - locale, septembrie 2020

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cozia-Info: Sunteți înscris într-o nouă cursă pentru primăria Călimănești. De ce nu ați renunțat și ați vrut să vă întoarceți aici, în contextul în care aveați și alte oportunități?

Motivul prezenței mele, în campanie la Călimănești și nu în altă parte, se datorează celor opt ani de zile în care am fost primar al acestui oraș și proiectelor pe care le-am realizat aici. Sunt proiecte muncite în mandatele mele care vor rămâne în istoria acestor locuri (gazele, centrul de convenții, alimentările cu apă, proiectul de infrastructură mare: apă, apă – canal, apă uzată și stație de epurare care a fost finanțat, implementat și realizat în tot județul Vâlcea de către trei oameni: Ilie Amuzan, Cristian Jianu și dl. ministru Borbely). Parcurile din Călimănești și Căciulata și altele pe care le voi discuta în campanie. Au mai rămas multe lucruri de făcut și cred că trebuie să continui această muncă.

 

Cozia-Info: Aș vrea să ne vorbiți despre echipa nouă care v-ați format-o și de ce nu ați mai candidat alături de PSD Călimănești ...

Sunteți unul dintre ziariștii care știți foarte bine că PSD-ul, alături de organizația de la Călimănești, a jucat la mai multe capete. Am crezut în ei, mi-am pus toate speranțele și încrederea în Biroul Politic al organizației de aici și am fost înșelat! De atunci nu am făcut altceva decât să mă retrag și să-mi construiesc drumul meu politic alături de altă echipă cu care știu că victoriile sau înfrângerile sunt contabilizate pe deciziile noastre, nu pe culisele altora!

Am ales sloganul ”stop abuzurilor” pentru că m-am ghidat după oameni deosebiți cu o expertiză politică și de viață alături de care îmi face plăcere să lucrez. Acesta este Partidul Puterii Umaniste (social – liberal) condus de celebrul avocat Daniel Ionașcu.

Până aici, m-am consultat cu oameni de prim rang din conducera PSD-ului, cărora le-am spus că nu accept compromisuri și jocuri de culise ieftine și nici nu am obținut garanția să nu fiu din nou trădat la nivel local. Așa că am început un drum pe care trebuia să-l evit la alegerile trecute.

Oamenii noi care sunt alături de mine se disting prin faptele și cartea lor de vizită.

        Numărul 1 pe lista de consilieri - Ilie Amuzan;

  1. Răzvan Stănică din Jiblea Nouă, care se ocupă cu managementul deșeurilor în județul Vâlcea;
  2. Ionuț Ungureanu – inginer, lucrează la Diana Rm. Vâlcea;
  3. Dinu Elena – profesor;
  4. Pătru Mihai – inginer auto;
  5. Mihăilă Gabriel – inginer, Distrigaz Rm.Vâlcea;
  6. Dacian Pribeanu – maestru șah;
  7. Florin Goga – inginer, administratorul restaurantului Andreea din Călimănești;
  8. Jerdel Lazăr Ștefan – factor poștal;
  9. Albu Nicolae
  10. Paraschiva Nicolae – lucrător hotelier;
  11. Ploaie Augustin – lucrător hotelier;
  12. Țugulan Maria Mihaela
  13. Bușel Mihai Gheorghe – lucrător hotelier;
  14. Ionatan Mihai – asistent medical;