P Politică

Roxana Roșu – Călina: ”Foamea de reforme a liberalilor îngroapă echipa de handbal SCM Râmnicu Vâlcea”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Roxana Roșu – Călina este consilier județean în cadrul Consiliului Judean Vâlcea. Legat de scandalul creat în jurul echipei de handbal prin care consilierii Alianței pentru Râmnic (PNL – USR) au amânat continuarea finanțărilor către clubul SCM, a declarat:

Alianța pentru Râmnic (PNL – USR) continuă strângerea cercului de fier al deciziilor fără sens, demonstrând ”foamea de reforme” cu care au stat în ... declarații atâta amar de ani colegii noștri din strana dreaptă a politicii! Suprema amărăciune acumulată odată cu anii de ”majoritate” ai domnului Mircia Gutău sunt acum Iadul decolorat care nu mai are nici rațiune, nici consens.

De la începerea mandatului au dispărut toate interesele urbei, regula generală devenind ”suspendarea ședințelor” sau dreptul de a nu fi de acord! Au suspendat deja acordarea tabletelor pentru copii, au suspendat 38 de kilometri de gaze naturale și suspendă în continuare tot ce este legat de ... ”foamea de reforme”!

Acum a venit rândul campioanelor de la SCM Râmnicu Vâlcea cărora nu li s-a aprobat rectificarea bugetară pentru plata salariilor, iar ”hăul” clișeelor caraghioase abia acum se revarsă peste munca oamenilor de acolo care privesc neputincioși cum fondurile de bani dispar tocmai în perioada când se renegociază contractele. Premonițiile sumbre încep să devină realitate și, noi ăștia din celelalte strane, ne dăm seama că ”minunile” există! De acum puțul cu bani al puterii se mută în zona cravatelor galbene și al oamenilor cu dorința de evlavie în imposibilitate, al europenilor care luptă pentru ”dreptate socială”, pentru ”bunăstare” și pentru o ”Românie normală”! Tot ce părea responsabil și normal este acum vârful de lance al liberalismului: tăieri și demolări.

Finanțarea târzie va aduce cu sine jucătoare cu un nivel sportiv mult mai slab care vor scădea performanțele reușite în ultimii ani. Este bine de știut chiar și pentru colegii noștri, creditori și beneficiari pasivi în relația cu Europa, că performanța nu vine din neant, sportul de performanță are nevoie de susținere financiară consistentă. Conducerea clubului vâlcean a reușit să ajungă în cea mai importantă competiție inter cluburi (Champions League), deși bugetul echipei este cel mai mic, raportat la toate celelalte cluburi ajunse la acest nivel. Ca o comparație ... 1,4 mil. euro buget local – 4 mil. euro buget CSM București. ”