P Politică

Mesaj emoționat transmis de către primarul orașului Călimănești la reîntâlnirea cu consilierii locali

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În ședința Consiliului Local Călimănești, convocată joi, 25 februarie 2021, Florinel Constantinescu, primarul orașului Călimănești, s-a reîntâlnit cu consilierii locali, cu ziariștii și în felul acesta cu toți călimăneștenii. De la ședință au lipsit trei consilieri (unul PNL și doi PPU SL) și ei diagnosticați cu Coronavirus, aflați în carantină. Aceștia au participat la ședință prin intermediul mijloacelor de comunicare on-line.

Vă reamintim că primarul orașului Călimănești s-a întors după o suferință de peste două luni de zile provocată de Coronavirus. La reîntâlnire acesta a declarat:

”Vă mulțumesc mult tuturor celor care mi-ați transmis încurajările voastre! Știu ce înseamnă suferința generată de Coronavirus, iar pentru cei care ați fost mai norocoși și nu ați contactat virusul trebuie să fiți bucuroși de acest lucru, pentru că, vă spun, nu a fost ușor și nu este ușor trecerea printr-o asemenea suferință. Dorința de a continua împreună și dorința de a fi în continuare cu cei dragi m-a făcut să trec, poate mai repede decât trebuia, peste perioada aceasta grea și peste perioada de așteptare, să spun așa, aceea de a ajunge la o formă optimă. Eu mă consider într-o recuperare bună și o să vedeți că și în acest an și în anii care vor urma, împreună, vom face lucruri frumoase pentru orașul nostru. Vă mulțumesc!”