P Politică

Ion Teleșpan (PSD) - consilier al comunei Berislăvești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ion Teleșpan este consilier local al comunei Berislăvești, are 60 de ani, și se află la al treilea mandat. Timp de 27 de ani a lucrat la ELECTROARGEȘ, iar în prezent este agent poștal la Berislavești.

Activitate politică:

„Am ales să fac parte din Partidul Social Democrat, deoarece l-am stimat de când se numea PDSR, mi-a plăcut că din acest partid fac parte oameni hotărâți în rezolvarea proiectelor.

Avem foarte multe proiecte care sunt în derulare, cum ar fi: cel mai important proiect de reabilitare drumuri al zonei de nord a județului Vâlcea. Este vorba despre DJ 703 G Călimănești (Jiblea) – Sălătrucel – Berislăvești – Robaia – Ianculești – Șuici (jud. Argeș).

Proiectul a fost inițiat de către Consiliul Județean Vâlcea, sub conducerea PSD a președintelui Constantin Rădulescu.

Este foarte necesar să se asfalteze drumurile, pentru a se putea ajunge cu o salvare, mașină de pompieri, în caz că s-ar întâmpla ceva.

O altă problemă foarte necesară acestei comune, ar fi canalizarea, este un proiect din 2016 - 2020 care încă nu a fost realizat, dar sperăm că pe viitor va fi mai bine. Îi vom fi alături d-lui primar să facă lucruri bune în comună!

Le doresc cetățenilor multă sănătate, știu că în această comună, sunt oameni  muncitori, gospodari și, sper să reușim să dezvoltăm această localitate frumoasă de munte, deoarece eu personal îmi doresc un trai mai bun pentru tinerii de aici, să nu mai fie nevoiți să plece la muncă în străinătate.” A declarat, Ion Teleșpan - consilier local (PSD) al comunei Berislăvești.