P Politică

Zgavarogea Nicolae consilier local (PNL) al orașului Călimănești: ”În politică trebuie să gândești și în viitor!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Zgavarogea  Nicolae, consilier local al orașului Călimănești, are 57 de ani, este căsătorit, doi copii. A absolvit Colegiul Energetic Rm.Vâlcea, a fost șef de rețea la TOUR IMEX, vechea rețea de cablu din Călimănești și în prezent lucrează la  RCS-RDS, ca operator rețele de cablu.

Activitate politică

,,Mă aflu la al doilea mandat, am intrat în politică cu muți ani în urmă. În anul 2012 am decis să mă înscriu în PDL pentru a susține candidatura d-lui primar Florinel Constantinescu. Ne cunoaștem de mai mulți ani, este un om cu multă capacitate, cu mult bun simț, un om întreprinzător, aș avea multe cuvinte să vă spun despre dânsul. Am decis sa mă alătur echipei d-lui, în campania din 2012,  deoarece, aveam legătură cu oamenii și cunoaștem nevoile lor. După care am renunțat la PDL, deoarece acest partid a fost desființat. În 2016 am intrat în PNL și atunci am fost propus consilier din partea Partidului Național Liberal, unde activez și în prezent.”

Cozia-Info: De ce PNL? Ce are acest partid față de oricare altul?

PNL mi se pare că este un partid mai realist, adică gândește lucrurile și în perspectivă. Nu vreau să aduc critici altui partid, dar eu așa consider că trebuie în politică,  să gândești și în viitor, adică, nu să ne gândim doar la noi astăzi, iar copiii noștri să plătească în viitor pentru greșelile noastre.

În ceea ce privește proiectele de hotărâre, de când sunt consilier la Călimănești,  nu am avut nici o hotărâre de consiliu cu care să nu fiu de acord, pentru că suntem o echipă, și consider că am făcut lucruri bune pentru Călimănești. De asta și suntem acolo, răspundem nevoilor oamenilor și aducem în acord la bunul mers al orașului, al stațiunii.

Cozia -Info: Ce v-a determinat să intrați în politică?

„De ce să nu recunosc, mi-a plăcut politica, în sensul bun al cuvântului, mi-a plăcut să stau de vorbă cu oamenii, să conving oamenii, să le aduc o prospețime în gândire, să fie puțin mai realiști, să avem o viziune, o perspectivă mai largă, și de asta cred că am intrat în politică, mă rog nu știu dacă am făcut cât îmi doream să fac .”

 Cozia-Info: Ce aveți  pe agenda dv. de lucru?

„Referitor la proiecte, susținem proiectele care sunt acum în derulare, iar în perspectivă, ar fi construirea bazei sportive de la Seaca, și de asemenea un proiect grandios care este „pădurea - parc”, pentru care s-au obținut aprobările,  și Călimăneștiul va avea deasupra Hotelului Central (Pavilion), unde își au obârșia toate izvoarele miraculoase din zonă un adventura parc foarte modern. Facem tot ce ne stă în putință ca locuitorii orașului să aibă un trai decent.

Cozia-Info: Cu ce probleme majore se confruntă orașul Călimănești?

„Cred că cele mai mari probleme de actualitate ar fi colectarea selectivă a deșeurilor, precum și stoparea câinilor fără stăpân.

În încheiere, vreau să le mulțumesc locuitorilor orașului Călimănești, pentru încrederea acordată și să-i asigur de preocuparea mea permanentă pentru binele acestei comunități. Le doresc tuturor multă sănătate și să trecem cu bine peste aceste momente grele!”