S Sport

Cozia Călimănești joacă în deplasare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Stațiunea Călimănești – Căciulata se îndreaptă către consolidarea statului de oraș dezvoltat economic al județului Vâlcea. Cu o economie turistică în plin avânt, cu organizare social – administrativă în creștere, Călimăneștiul, unde a trăit și domnitorul Mircea cel Bătrân are, printre altele, un ziar local (Cozia-Info), o echipă de fotbal locală (Cozia-Călimănești), un hotel propriu (hotel Turist), un liceu de renume internațional (Liceul Tehnologic de Turism), cel mai mare centru expozițional al regiunii Sud - Vest Oltenia. 

Cozia – Călimănești joacă în Liga III, și se află deja în a treia etapă. După ce a pierdut în deplasare cu vecina Viitorul Dăești, a câștigat etapa trecută cu Universitatea Craiova II pe teren propriu (1 – 0). Mâine de la ora 17.00 se desfășoară partida FC Potcoava (Olt) -  Cozia – Călimănești contând pentru etapa a treia, în localitatea Potcoava situată la 20 km. de Slatina. Înaintea acestui meci echipa se află pe locul IV. Delegația călimăneșteană va pleca la ora 13.00 din fața pitzeriei Happy (piața centrală Călimănești) cu un autocar închiriat de la societatea Body Trans.

După meciul din etapa trecută unde au fost prezenți peste 700 de spectatori la stadionul din baza sportivă Jiblea Veche, pentru această deplasare se anunță prezența câtorva zeci de susținători. Mâine, după meci, vom reveni cu amănunte. Succes Cozia - Călimănești!