A Afaceri

Sezon estival 2017 – Călimănești – Căciulata Complexul Turistic CASA ROMANEASCA*** deține un restaurant – cramă îmbrăcat integral în lemn de stejar masiv realizat exlusiv manual

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Situat la iesirea din  defileul  văii Oltului într-un peisaj de vis, Complexul Turistic CASA ROMANEASCA***, din stațiunea Călimănești - Căciulata își primește cu ospitalitatea binecunoscută turiștii aflați în căutarea unui loc ce îmbină spiritul tradițional cu mijloacele moderne de cazare și facilități, ce oferă momente de neuitat.

Restaurantul - Cramă, aparținând Complexului Turistic CASA ROMANEASCA***, este unul dintre cele mai spectaculoase din regiune. Cu un design propriu și o execuție exclusiv realizată în atelierul Complexului,  Restaurantul – Cramă este integral îmbrăcat în lemn de stejar masiv, sculptat de meșteri renumiți ce au îmbinat lemnul sculptat cu piatra, culoarea și lumina, modernismul  și tradiția aducandu-ne în inima naturii.  Mobilierul este în același ton fiind realizat exclusiv manual în atelierul Complexului cu mult efort și dedicație.

Cu o capacitate de 240 de locuri, restaurantul - cramă poate satisface toate cerințele realizării unui eveniment de excepție fiind locul ideal pentru petreceri, evenimente matrimoniale, botezuri, degustări de vinuri, mese festive, reuniuni de protocol, întâlniri de afaceri, recepții,  etc.

Preparatele aflate în Meniul Restaurantului sunt dominate de specialități culinare din bucataria românească tradițională gama foarte variată de produse acoperind un spectru larg de gusturi și solicitări ale cărui oferte au devenit deja tradiție.

Vinurile prezentate se află  la dispoziția consumatorilor și sunt  oferite într-un bogat sortiment de la cele mai populare până la cele nobile fiind recomandate de somelierii cunoscuți pe plan național și international.