C Comentarii

Simina Nistor trebuia să fie juristul care apără interesele călimăneștenilor

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După cum am mai scris primarul orașului Călimănești, Florinel Constantinescu a construit pe parcursul celor trei mandate (2012 – 2024) un scut juridic format din juriști angajați în cadrul Primăriei de aici: Simina Nistor, Toma Mihăescu, C-tin Necșoiu, Ilie Mandoc, Georgeta Pripas iar lucrul acesta l-a făcut din primele zile ale mandatului. Pentru că a avut de împlinit răzbunări față de Ilie Amuzan (primarul pe care l-a înlocuit) și alți oameni din anturajul său care au fost verificați și trimiși în judecată ... sau nu! A avut de asemenea de construit un scut juridic în jurul acțiunilor sale și a tuturor deciziilor. Florinel Constantinescu a vrut să fie sigur că nu i se întâmplă nimic, din punct de vedere juridic, și că poate construi orice decizie care, indiferent cum este pusă, cade în picioare legal! Pentru treaba aceasta toți consilierii juridici au fost remunerați între 6.000 și 10.000 lei lunar din banii bugetului local.

Primarul orașului Călimănești negru în cerul gurii și cu răzbunarea la purtător!

Apariția precampaniei electorale (cam din noiembrie 2023) avea să aducă un abuz ordinar din partea Siminei Nistor, C-tin Necșoiu și a șefului său și împotiva ziarului local Cozia-Info. Din cauza unor articole de presă ”nefavorabile Nobilului erou” a fost anulat contractul cu ziarul, pentru noul an 2024, dar și anularea întregului an 2023 unde a existat un contract legal și pentru care ziarul a muncit, a participat la evenimente, a realizat documentări, a realizat interviuri și a participat la ședințele Consiliului Local Călimănești. Ca drept pedeapsă au fost scoase de la plată facturile pentru anul 2023. Dar, în același timp Primăria Călimănești derulează contracte de presă cu peste 20 de ziare care, multe dintre ele, nu știu câte cartiere are orașul Călimănești. În ultimii cinci ani nici una dintre aceste publicații nu a participat la o ședință a Consiliului Local Călimănești! Încă 10 – 20.000 lei lunar se duc din banii călimăneștenilor pe nimic.

S-a împământenit vestea că ”veterinarul de la Șușani” se răzbună cu instrumentele Primăriei Călimănești și cu oameni aduși cu încredere ca să ne reprezinte interesele. Simina Nistor (secretarul general al Primăriei Călimănești) a uitat pentru ce este aici și continuă să doarmă ca o stea de mare călcată de tren! Jurista șefă a ajuns un fel de castel de nisip, care în loc să îndrepte lucrurile contribuie și ea la abuzurile Nobilului erou. Consilierii locali contribuie și ei, Necșoiu cu Darie și cu Nemeș sunt murdari de caș pe la gură, barmanul politician nu ai nicio nădejde în el, Romică și-a confiscat un partid căruia i-a dat sloganul ”iubiți și doctorii patrioți” ... și uite așa s-a format un cartel cu arome de feudalism obșcen din care nu mai înțelegi nimic ... dar care este disperat să mai câștige încă un mandat politic!

Firma editoare a ziarului Cozia-Info are două mașini înregistrate la Primăria Călimănești. Plătim 5000 lei / anual impozit pentru aceste mașini. Primăria a trimis somație cu sechestru de plată, cu penalități ca la cămătari, cu scrisori legale unde ne înștiințează legal: ”banii, Legea! Vă rugăm să achitați urgent conform Legii!” ... suma de plată a ajuns 9800 lei.

Dar și Primăria Călimănești datorează ziarului local Cozia-Info 15.000 lei plus încă o promovare a unui început de proiect 2.800 lei, iar Simina Nistor doarme ca o stea de mare călcată de tren!