E Evenimente

De 1 MARTIE toate doamnele și domnișoarele prezente pe pârtia ,,Domeniului schiabil Transalpina Voineasa” au fost întâmpinate cu flori și mărțișoare!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

De 1 MARTIE administrația Domeniul schiabil Transalpina-Voineasa împreună cu Jandarmii Montani au împărțit flori și mărțișoare la toate doamnele și domnișoarele aflate pe pârtia de ski.

Adrian Iepure: ”Inițiativa a fost a noastră, a Administrației Domeniului schiabil Transalpina-Voineasa pentru a marca, sau a prețui într-un fel ziua de astăzi, iar doamnelor și domnișoarelor care au fost prezente pe pârtie, li s-a oferit câte o floare. Pentru noi este cam impropriu spus: ”Pentru a marca venirea primăverii! Noi nu ne dorim asta, dorim ca iarna să țină cât mai mult! Dar, ca și zi specială, am vrut să fim alături de această bucurie. De asemenea am transmis o urare pe pagina  noastră oficială de Facebook.”

„Ca în fiecare an, împreună cu administratorii Adrian Iepure și Popescu Irinel am hotărât să oferim flori și mărțișoare. Această activitate ne-a încântat foarte mult, iar speranța noastră este că doamnele și domnișoarele s-au bucurat la fel de mult să  primească mărțișoarele, așa cum ne-am bucurat și noi.” A declarat jandarmul  plutonier adjutant șef  Relu Constantin Chelcea!