F Faptul divers

”Miorlăieli” la Poliția Călimănești! ”Comandantul ne pune la treabă ...”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Recent, câțiva lucrători (trei) din cadrul Poliției Călimănești au înaintat o scrisoare (publicației Eveniment Vâlcean) prin care acuză comandatul, cms. Gabriel Salan, că îi terorizează punându-i la muncă.

Gabriel Salan este la conducerea Poliției Călimănești de aproximativ opt ani de zile, după plecarea la pensie a celui mai corupt și mai ”mămăligos” comandant, pe care l-a avut acestă instituție, respectiv cms. Emil Găitănaru.

Năravurile acestei secții de poliție au adus în acele vremuri instituția la nivelul unei spelunci corupte și plină de lene / indolență / bătaie de joc. În jurul lor golanii de cartier, micii turnători ajunseseră să fie un fel de ”prinți prin iarmaroc” pentru că își permiteau! La Poliția Călimănești se făceau afaceri imobiliare, se dădeau bani cu camătă, etc., iar anumiți lucrători de aici aveau venituri de bani considerabile.

Gabriel Salan nu este de capul lui la Călimănești, este înconjurat de voința majorității cetățenilor din oraș și de conducerea Unității Administrativ Teritoriale Călimănești care a cerut imperativ restabilirea unei normalități în acest oraș - stațiune. Probabil este greu faptul că au fost destructurate multe ”dezordini” locale, că au fost puși cu ”botul pe labe” mulți derbedei locali cărora li s-a explicat (cu cagula pe față) că Legea este și pentru ei! Probabil, Gabriel Salan va fi ”paradit” de la conducerea Poliției Călimănești, dar și următorul comandant va avea aceeași atitudine! Pentru că 78% din cetățenii acestei comunități nu vor mai tolera ”cuiburi de javre” cuibărite pe bani publici ...