P Politică

Cristian Popa, urmașul lui Robert Schell puncteză o campanie electorală reușită!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Din multitudinea doritorilor de politică fără substanță, în orașul Brezoi – Vâlcea a fost spartă gheața, abia în anul 2020 cu ocazia localelor din 27 septembrie. Zestrea brezoiană a scos din joben un candidat pe măsura feedback-ului actualului primar, neînvinsul Robert Schell. Un brezoian, mai manager decât Robi și cu o susținere politică de 4***, atacă în aceste zile fotoliul de primar ocupat de trei mandate de ”săsălăul” care începe să creadă că primăria acestui oraș este ”pronie cerească adusă de la Madona Dudu și Sfântul Gheneon”!

Alături de Cristian Costel Popa (pentru că de el este vorba) s-au evidențiat în acestă campanie oameni importanți la nivel național, dar și valori locale, care sunt hotărâți să construiască o platformă politică nouă cu o viziune umanistă. Văzut foarte bine de București, într-o relație apropiată cu celebrul avocat Daniel Ionașcu – președintele partidului, inclus în Biroul Național alături de numeroase personalități, brezoianul Cristian Popa le spune oamenilor din orașul de acasă că până acum a condus șantiere cu 2.000 de oameni, cu 3.000, că de fiecare dată și-a vândut investițiile rezidențiale, iar problemele de drumuri, străzi, infrastructură, etc. din Brezoi sunt lucruri pe care le are într-o agendă zilnică de zeci de ani.

Dacă până acum Robert Schell a avut contracandidați decât localnici cu expertiză politică și personală foarte slabă, sau l-a avut contracandidat pe celebrul profesor (PSD) Gogu Dumitrescu care nu depășește opozabil un anumit prag în relația de slugărnicie cu primarul, de la această campanie electorală ”Zestrea brezoiană” pune pe masă șansa dărâmării mașinăriei cu numere de înmatriculare: minorități etnice germano – italiene.

Cristian Costel Popa este președintele filialei Vâlcea a Partidului Puterii Umaniste (social – liberal), este candidat din partea acestui partid pentru Consiliul Județean Vâlcea și candidat pentru primăria orașului Brezoi.