P Politică

Ilie Amuzan – candidat pentru Camera Deputaților la alegerile din decembrie 2020

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Ilie Amuzan este fără îndoială un nume important în administrația vâlceană. Este deschizătorul de drumuri pentru perioada modernă a stațiunii Călimănești – Căciulata (2004 – 2012), un politician care s-a remarcat ca fiind un creator de lobby iscusit, un om care știe să așeze cunoștințele, relațiile, prietenii politici, dar și adversarii pentru atingerea scopurilor nobile pe care le implementează. Ilie Amuzan s-a implicat în administrație și în viață politică imediat după Revoluție, reușind ca numele său să fie legat de mari realizări care contrastează cu dosarele și problemele penale ale altora. A fost pe cai mari, dar niciodată nu a fost arătat cu degetul pentru nicio afacere ”dubioasă”. Numele Amuzan este legat de realizări!

Președintele Partidului Puterii Umaniste – social, liberal Vâlcea, fost primar la Călimănești (două mandate), fost șef al ADP Vâlcea și, la bază, inginer electromontaj candidează pentru Parlamentul României – Camera Deputaților.

”Drumul politicii are schimbările lui! Astăzi sunt Președintele filialei PPU (sl) Vâlcea și intenția noastră este să intrăm în Parlamentul României ca să putem avea o voce în susținerea proiectelor noastre județene. Sunt pregătit pentru această demnitate și sunt sigur că pot oferi vâlcenilor garanția unei viziuni politice bine construită.

Cât am fost primarul orașului Călimănești am realizat aici o serie de proiecte care vor rămâne în istorie (aducțiunea de gaze naturale, Centrul Expozițional de la Seaca, alimentările cu apă, investițiile din infrastructura turistică de notorietate în Călimănești).

La nivel județean, am fost artizanul proiectului cel mare de apă, canal, apă uzată și stație de epurare, un proiect de dezvoltare intercomunitară pentru localități importante ale județului Vâlcea. Un proiect despre care vă pot spune că a fost finanțat, realizat, maturizat și semnat de către trei oameni: Ilie Amuzan, Cristian Jianu și ministrul (de la vremea respectivă) Borbely.”