P Politică

Marian Dumitru: ”La Primăria Râmnicului, administrația este înlocuită de circ și neputință politică”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Marian Dumitru este consilier județean din partea Partidului Ecologist Român. Ședințele Consiliului Municipal sunt blocate efectiv, iar acest for decizional nu-și mai desfășoară activitatea din cauza consilierilor PNL și USR Plus care caută tot felul de tertipuri ca să blocheze activitatea Executivului condus de primarul Mircia Gutău. Săptămâna trecută a fost amânată ședința CL Municipal, fiind lăsate în aer proiecte de hotărâri împortante pentru oraș. Amintim aici extinderea rețelei de gaze naturale, tabletele pentru elevi și altele ...

”Sincer nu mă așteptam ca această ”Alianță pentru Râmnic”, formată din consilierii PNL și USR Plus, să fie atât de confuză! Felul în care se comportă în Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea arată că oamenii aceștia abia acum realizează că au o majoritate aici, dar cu care nu știu ce să facă! În politică nu se pot schimba lucrurile dacă tu nu crezi în ceea ce spui, iar mirajul schimbării pe care ei și l-au asumat este cu două tăișuri pentru că echipa domnului primar Mircia Gutău a avut un nivel de realizare al problemelor și proiectelor administrative, locale, urbanistice, etc., foarte ridicat!

Furia nebună din precampanie și din campania electorală care au pustiit ca vântul de stepă și care a convins electoratul că Alianța va veni cu niște schimbări extraordinare se dovedesc acum ireal de sinistre! Consiliul din Rm. Vâlcea nu numai că nu mai lucrează responsabil, ca în mandatul trecut, dar începe să rateze ședințele de consiliu local care deja înseamnă termene și timp pierdut. Înseamnă sincope în realizarea proiectelor pentru oraș.

În concluzie ... Consiliul Municipal Rm.Vâlcea a fost un exemplu pentru toate localitățile județului nostru. Aici au fost realizate proiecte urbanistice care rămân în istorie. Toată lumea a apreciat realizările echipei conduse de domnul Mircia Gutău, iar acum suntem nevoiți să privim cum niște oameni nepregătiți strică totul”, a declarat Marian Dumitru pentru Cozia-Info.