P Politică

Fără bani publici și excluși din sălile primăriei locale, PSD Călimănești a realizat un spectacol de crăciun excepțional

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Oraganizația PSD Călimănești a organizat sâmbătă, 16 decembrie 2023, Spectacolul de Crăciun ”Feeria sărbătorilor”. Deși ”faultați” de către Primăria orașului Călimănești, condusă de liberalul – băsist, Florinel Constantinescu, social – democrații s-au dovedit destul de susținuți reușind în cele din urmă și fără mari probleme să-și organizeze acțiunea.

Armata de juriști a Primăriei Călimănești a găsit ”chichițe” legislative pentru cererile PSD, care au fost refuzate ”legal” rând pe rând în ceea ce privește inchirierea unei săli pentru organizarea manifestării. ( Două săli ale centrelor de informare turistică, sala de festivități a Liceului Tehnologic de Turism, Sala de spectacole a Casei de Cultură) au fost refuzate cu politețea rece!

Până la urmă a fost o feerie! În sala mare a pensiunii El Rio din zona Călimănești participarea a fost neîncăpătoare formată din copii, părinți și localnici care au venit de plăcere, fără să fie trecuți pe liste sau obligați în vreun fel de mașinăria electorală condusă de ”Țarul de la Căciulata” – primarul Florinel Constantinescu, celebrul Piratu! 

Roxana Croitoru (PSD) a invitat un grup de colindători de la Rm. Vâlcea, Cristina Gheorghe (PSD) a invitat tineri colindători din Călimănești care au fost la înălțime și au arătat câte talente are și acest oraș. Alți copii au pregătit o expoziție de pictură, de desene, de povestiri. Au fost premiați toți copiii care au avut realizări deosebite pe tărâmul activităților extrașcolare. S-a cântat, s-au spus poezii, organizația PSD Călimănești a pregătit cadourile de sub brad! A fost armonie, a fost o actiune reușită!  

Nucleul PSD-ist este tot mai conturat la Călimănești, iar oamenii încep să vină alături de organizația locală. ”Piratul” și mașinăria electorală a privit neputincios de peste gard cum zeci de oameni îi scapă de sub control și se distrează liberi, descătușați într-o manifestare pe care au simțit-o de-a lor, de suflet.

Săptămâna aceasta ”Electoral – constantineștii” vor organiza spectacolul de Crăciun al PNL – PER. De data aceasta va fi din bani publici, în sala Casei de Cultură plătită tot din bani publici și cu cadourile de sub brad tot din bani publici ...