S Sport

Cluburile de fotbal din județul Vâlcea scapă de plata baremurilor de arbitraj. Consiliul Județean alocă 400.000 lei pentru susținerea fotbalului vâlcean!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi, 2 octombrie 2019, la propunerea președintelui Constantin Rădulescu, Consiliul Județean Vâlcea a aprobat proiectul de hotărâre privind alocarea de finanțare nerambursabilă de la bugetul propriu al județului Vâlcea, pentru programele sportive de utilitate publică.

În urma unui concurs de proiecte și în baza unui regulament, Consiliul Județean va finanța proiectul „Susținerea fotbalului vâlcean” cu suma de 350.000 lei, ceea ce reprezintă 90% din cheltuielile aferente competițiilor sportive organizate de „Asociația Județeană de Fotbal Vâlcea”.

Pentru programele sportive de utilitate publică, Consiliul Județean Vâlcea, alocă, din bugetul propriu, suma 400.000 lei, bani care vor ajunge la cluburile de fotbal din județ. Potrivit regulamentului aprobat de Consiliul Județean Vâlcea, banii vor fi folosiți pentru plata cheltuielilor de arbitraj la competițiile de seniori și juniori, precum și pentru organizarea Galei Fotbalului Vâlcean.