S Sport

Pandemia de coronavirus aduce schimbări în lumea fotbalului. Cozia Călimănești afectată ...

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Pandemia de coronavirus a adus o schimbare majoră în lumea fotbalului. Vasile Ilinca, antrenor principal al echipei Cozia – Călimănești, care activează în superliga vâlceană la fotbal, își pregătește jucătorii respectând cu strictețe protocolul sanitar impus de asociația Vâlceană (AJF).

„Facem antrenament doar cu 10 jucători,  menținem toate regulile impuse, avem dezinfectanți, termometru de înregistrat temperatura, respectăm protocolul sanitar pe care l-am primit,  și sperăm ca la jumătatea lunii martie 2021 să putem juca. Am observat că în alte părți, cum ar fi Hunedoara sau Brașov, liga a-IV-a va debuta în noul sezon cu 6-8 echipe, cluburile suportând costurile privind testarea pentru Covid 19. Cu privire la aceste testări, ar trebui să fie efectuate gratis, a declarat, antrenorul vicecampioanei din superligă,  Cozia Călimănești.”

 

Viitorul Dăești continuă să aibă probleme cu Covid 19

Antrenorul  principal,  Lucian Giurcă a fost depistat pozitiv la ultimele teste de Covid-19, și se află în izolare la domiciliu.

Florin Costea și coechipierii Octavian Vasile, Gabriel Rizea și Marius Diaconescu au fost declarați vindecați de Covid-19, au revenit la antrenamente după două săptămâni de izolare, și nu vor mai fi retestați în următoarele trei luni,  după ultimele schimbări ale protocolului  medical impus cluburilor de fotbal.