A Administrație

Bujoreni. Zonele afectate de calamități vor fi reconstruite

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Comuna Bujoreni este în plină reorganizare. Partea de nord a municipiului Rm.Vâlcea se pregătește să devină un cartier rezidențial de înaltă clasă, completând oferta unor cartiere de locuințe foarte moderne. Primarul Gh. Gângu după ce a ”liniștit” tensiunile din interiorul Consiliului Local, a reușit să aducă la masă toate sferele de influență ale comunității Bujorenilor. De acum, comuna funcționează juridic, decizional și începe să implementeze proiecte care vin în sprijinul ridicării calității vieții de aici. 

”Am dat startul lucrărilor cu fonduri pe situații de urgență. În toată comuna, acolo unde podurile și străzile au fost afectate de calamitățile naturale, cu banii primiți de la Guvern le vom readuce la starea lor inițială. Însă nu ne vom opri aici, pentru că am alocat bani de la bugetul local pentru asfaltarea străzilor și realizarea de rigole.

În această dimineață am efectuat o vizită de lucru pe șantierele deschise. Mă voi asigura că nivelul calității lucrărilor va fi unul ridicat!” a declarat Gh. Gângu, primarul comunei Bujoreni.