Redacție și numere de contact

Cozia-Info are redactia în orasul Călimănești, Calea lui Traian, nr. 720, ap 11, et. 2, jud Vâlcea. Putem fi contactati la numărul de telefon 0766 – 433.934. Adresa noastra de Email este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Editorul ziarului este Daescu Chirea Narcis – semnatura din ziar DCN.
Colaboram cu dr. Gheorghe Mamularu – Calimanesti, care este senior editorul nostru, profesorii Constantin Geantă și Tiberiu Zamfir.
Din partea minorităților colaborăm cu Alexandru Constantin. Ziarul este realizat impreuna cu Razvan Stoica, Dorian Ungureanu și într-o colaborare specială Crișu Popescu – pentru categoria Contrapunct.

Cozia-Info este producătorul și editorul revistei Mirajul Oltului. Revistă de literatură și artă care apare trimestrial. Reportajele noastre sunt difuzate pe site-ul on line cozia-info.ro și într-o sinteză lunară a ziarului tipărit Cozia-Info.

Redacția ziarului a fost constituită în luna decembrie 2004 și a avut prima apariție în ediție tipărită în luna februarie 2005. Din anul 2018 publicăm materiale și on-line.