A Afaceri

Brico – Mat Decor Călimănești vă oferă raftul metalic pliabil pentru bucatarie, cu 5 polițe

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Căutați rafturi de depozitare profesionale pentru bucătărie, practice și la un preț rezonabil?

Raftul nostru va fi alegerea potrivită. Realizat din materiale premium, are o durabilitate îndelungată și un design excelent. Designul creativ face posibilă economisirea eficientă a spațiului și vă ajută să stocați mai multe articole diverse. Acesta este un raft grozav pentru depozitarea bucătăriei, care vă va servi bine.

Caracteristici:

Culoare neagru sau alb / Material: oțel carbon / Dimensiune: 163.00X71.50X36.50cm. Este fabricat dintr-un material robust și durabil din oțel carbon, care este stabil și nu se va rupe ușor. Simplu și elegant, eficient și durabil, profesional și practic, va fi alegerea dvs. de depozitare în bucătărie.

Depozitul se afla în Jiblea-Veche, Str. Depozitului, nr. 26, intersectia cu Daesti, Salatrucel. Este administrat de Mircea Stănculescu care a obișnuit publicul călimăneștean prin calitate și bună organizare, iar acum a adus o nouă provocare. Au trecut cativa ani de cand a investit în această afacere, a comertului cu materiale de constructii, iar BRICO-MAT DECOR se distinge prin calitatea mărfurilor și a serviciilor oferite către clienți.