Zilele acestea a mai luat ”țeapă” încă o firmă care a vrut să deschidă un punct de lucru în stațiunea Călimănești - Căciulata. Oamenii vin cu încredere în micul orășel fără să știe că statul de drept și administrația locală funcționează doar la ifosele și interesele ”Clanului Dan Ploscă – Magic Tic Tac” care a cucerit pe merit în anul 2012 orașele Călimănești și Brezoi din nordul județului Vâlcea! Oamenii au investit atunci și au numit la conducerea administrativă doi sclavi care reprezintă interesele acestui clan. Peste ei a mai fost trimis un mare șmecher și foarte periculos (din categoria băieților deștepți de Vâlcea) care să suprvegheze activitatea acestora în normele convenite ale cartelului. Băiatul deștept este fostul profesor universitar din anii 80 – 90, de la Academia de Șmecherie ”Alutus – Capela” din Rm.Vâlcea, celebrul ”Domnul DO”!
Am văzut din postările Școlii de Balet Central din Rm.Vâlcea cât erau de mirați și revoltați de deciziile ”petardelor” din Primăria Călimănești! Stimați domni, nu fac așa numai cu dvs., se comportă cu toată lumea la fel pentru că angajații de aici sunt aleși dintre ”săracii cu duhul” ai orașului care se simt bine să fie complianți, supuși, umiliți, coordonați de către stăpânii veniți de la Rm.Vâlcea.
Ce trebuie făcut?
În cazul oricui dorește să deschidă un punct de lucru la Călimănești – Căciulata trebuie înaintată o ”Cerere de binecuvântare” la biroul din Căciulata, str. Calea lui Traian, nr. 784, Pensiunea Alfrid, cu specificația către ”Domnul DO”!
Dacă oamenii de aici sunt de acord ... primiți tot ce doriți! Dacă aveți cunoștințe pe la Rm.Vâlcea care să pună o vorbă pe lângă Domnul DO, o măslină, o scobitoare străină, noi, ziarul local al orașului Călimănești vă garantăm rezolvarea ... Este inutil să vă consumați energiile și nervii încercând să explicați cum este corect, naivilor din Primăria Călimănești, care sunt întorși cu cheia încă din capul locului!
... Școala de dans a propus închirierea scenei Casei de Cultură ”Florin Zamfirescu” din Călimănești, cu intrare liberă pentru public. Cursurile să fie ținute în regim de spectacol, regizate și coregrafiate în fiecare zi de marți a săptămânii.