E Evenimente

Dezbatere publică pentru Planul de Mobilitate Urbană Durabilă la Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Vineri 5 mai a.c., orele 10 – 13, la sediul Liceului Tehnologic de Turism din Călimănești se desfășoară această dezbatere publică. În perioada martie – mai 2017 Primăria Călimănești a derulat procesul de realizare a documentației Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al orașului pentru perioada 2017 – 2025 (termen de implementare 2027). Compania care se ocupă cu implementarea proiectului este Lideea Development Actions SRL.

Proiectul realizează o analiză diagnostic aprofundată, pe baza acesteia, sunt definite viziunea de dezvoltare, direcțiile strategice și scenariile de dezvoltare a mobilității în oraș. Pe parcursul desfășurării proiectului sunt colectate și procesate date relevante, au loc deplasări în teritoriu și întâlniri de consultare publică cu participarea tot mai largă a factorilor interesați.

Întâlnirea de vineri reprezintă atât o activitate de informare a celor mai importanți actori locali cu privire la realizarea Planului de Mobilitate Urbană, cât și un exercițiu de participare publică, prin implicarea părților interesate în procesul de planificare strategică.