E Evenimente

Zilele orașului Călimănești sunt în plină desfășurare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În cursul acestei dimineti s-a desfasurat ședința solemnă a Consiliului Local Călimănești, prilejuită de zilele orașului, 19 – 21 mai.

Au fost prezenți numeroase personalități din conducerea județului, foști primari ai orașului și personalități locale. Ședința s-a desfășurat în sala de festivități a primăriei Călimănești care a fost neîncăpătoare, multă lume fiind nevoită să ocupe locuri pe sălile primăriei.

Au fost rostite discursuri în care au fost evocate realizările orașului Călimănești și faptul că este cea mai importantă stațiune din județ, cu o creștere economică semnificativă și o dezvoltare a capacităților turistice și de urbanism deosebite. Au fost evocate momente din istoria acestei localități și într-un mod deosebit s-a trecut în revistă contribuția marcantă a foștilor înaintași politici care au pus o piatră de temelie pentru dezvoltarea acestor proiecte.

În finalul ședinței au fost oferite diplome de excelență profesorilor din învățământul școlar gimnazial și liceal local și premii elevilor care au avut rezultate excepționale la învățătură. Nu a fost uitat nici Laurențiu Ploscaru olimpicul orașului Călimănești, în prezent student la Universitatea Oxford.