E Evenimente

Cristi Neamțu trece cele mai cumplite 72 de ore din viață ...

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În dimineața zilei de sărbătoare a Sfiintei Marii, ieri 8 septembrie a.c., Cristian Neamțu, fiul fostului primar al orașului Călimănești – Căciulata (1996 – 2000) a căzut în baie, afectat de un accident vascular cerebral. Găsit de copiii săi a fost chemată imediat salvarea care, într-un timp scurt, l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Investigațiile au oferit un diagostic destul de sever accidentul fiind localizat în interiorul creierului!

La ora actuală Cristi Neamțu se află în salonul 2 al terapiei intensive pe medicația specifică administrată prin perfuzii. Este îngrijit foarte bine de către personalul medical al spitalului vâlcean, iar familia intră în salon la intervale foarte rare de timp pentru că prezența acestora îi creează stări emoționale care îi cresc tensiunea destul de mult.

Vestea bună este că accidentul este stabilizat și starea lui nu s-a degradat. Nu se poate exprima, dar este conștient, peste două zile medicii putând oferi noi informații despre starea sa de sănătate. În continuare va rămâne la spitalul din Rm.Vâlcea pentru că în prezent, la astfel de diagnostice medicale, nu este recomandată transportarea pacientului și nici eficientă.

Printre lacrimi și supărare am reușit să vorbesc cu Corina Neamțu, soția lui. Corina nu a făcut declarații de presă, am sintetizat câteva idei pe care mi le-a transmis ca unui prieten: „Sunt șocată de ceea ce ni se întâmplă! O asemenea supărare nu mă gândeam că se poate abate asupra familiei noastre. Cristi a fost un om bun cu toată lumea, un om care ne oferea încredere și suport. Acum el are nevoie din partea noastră de ajutor și vom fi cu siguranță alături de el până la capăt! Sperăm să trecem peste acest necaz și mă rog la D-zeu să-i fie bine lui Cristi pentru că merită acest lucru”.