E Evenimente

Vâlcea Forest Run 2021 - în Pădurea Valea Bujorencii, comuna Bujoreni

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În data  de 23-24 octombrie 2021,  iubitorii de mișcare din județul Vâlcea și nu numai,   sunt invitați în Pădurea Valea Bujorencii, comuna Bujoreni, pentru a participa la cea de-a patra ediție  a evenimentului sportiv: „Vâlcea Forest Run!”

Pe lângă componenta sportivă, evenimentul are și o parte filantropică care oferă posibilitatea sportivilor și tuturor celor cointeresați să susțină cinci proiecte cu impact în zona comunității locale vâlcene. 

Traseele și taxele pentru concursul din acest an sunt:

✔️Cros 5KM (60 RON), 10 KM (90 RON) și 21 KM (110 RON) - trasee marcate pe poteci și drumuri forestiere, prin pădure sau prin poienile din Valea Bujorencii Zona Trundin și Zona Fundătura, pe 23 octombrie, cronometrate, cu start decalat și distanțare

✔️KIDS - Orientare (30 RON) - 24 octombrie - cursă destinată copiilor și tinerilor cu vârste între 3 și 15 ani. La start fiecare participant (individual sau echipă) primește o hartă pe care este desenat traseul de orientare, realizabil în incinta Muzeului Satului Vâlcean de la Bujoreni.

✔️Cursa Aleargă&Pedalează pentru Științescu (50 RON) - 24 octombrie - cursă necronometrată, cu finish la Muzeul Satului Vâlcean. Acestă cursă este destinată persoanelor peste 16 ani și este o cursă de promovare a sportului de masă, precum și de promovare a Fondului Științescu și a utilizării conceptului STEAM în activitățile destinate copiilor din judeţul Vâlcea.

Rămâne și componenta ✔️#aleargăacasă.  În perioada 18-24 octombrie 2021, poți alege când, unde și cât vrei să alergi sau să pedalezi cu gândul la proiectele de acasă. Copiii sunt invitați la orice tip de mișcare, fiind nevoie doar de o confirmare a turei făcute (de ex. Strava, GFit, Garmin, Polar etc.).

Traseele vor fi marcate și supravegheate de către arbitri responsabili pentru parcurgerea traseului în totalitate de către toți competitorii.