F Faptul divers

Contul de facebook al lui Cici Mesea a fost clonat

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Cici Mesea este membru PSD Călimănești, nominalizat de către partid pe lista candidaților pentru Consiliul Local la alegerile din 9 iunie și un membru activ al comunității călimăneștene, implicat în politica locală.

Datorită faptului că se simte o creștere în sondaje a echipei PSD – Mihai Iacovete, Florinel Constantinescu este tot mai îngrijorat, temerile sale depășind atitudinea calmă, de om sigur pe el. Omul care controlează tot și care este admirat de supușii săi (inclusiv Crișu Popescu).

Florinel Constantinescu intră, în ultima vreme, din ce în ce mai des în stările de tremurat și este tot mai încordat, chiar nervos. Mai mult, oamenii din primărie spun că s-a schimbat semnificativ și fizic și comportamental.

O stare de rău, o stare de disperare pe care o transmite și supușilor săi care înțeleg să intensifice lupta electorală depășind cu mult barierele bunului simț.

De o zi, două au clonat profilul de facebook al d-lui Cici Mesea unde scriu în numele domniei sale tot felul de masaje cu înjurături, comentarii despre orice, etc. În acest sens Cici Mesea a transmis public către Cozia-Info: ”Contul meu de facebook a fost clonat! Oamenii lui Constantinescu au construit încă un profil, au fotografiile mele și postează cu numele meu Cici Mesea. Vă rog să transmiteți public această situație ca oamenii să înțeleagă jocul murdar la care recurge echipa care face campanie electorală în numele domnului primar Florinel Constantinescu. Voi încerca mâine să remediez această situație și o să informez public ce am reușit în legătură cu contul. La ora actuală sunt două conturi Cici Mesea, unul al meu și încă unul la îndemâna unor oameni care arată cât de jos a fost politica din ultimii 12 ani”. A declarat Cici Mesea pentru Cozia-Info.

 

În concluzie ...

Acesta este primarul care pe un plan transmite mesaje în care vrea să pară un om serios, sobru, cinstit, iar al doilea plan în care se comportă ca un tiran, răzbunător și disperat după o putere pe care simte că o pierde pentru că nu a știut să fie OM!