F Faptul divers

Emilian Frâncu se întoarce în presă. Va coordona un post de televiziune din Vâlcea

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Emilian Frâncu, cel mai bun manager de presă din istoria județului Vâlcea, se întoarce în activitatea care l-a așezat în această galerie a personalităților mass – media. Președinte de partid (PAC, PNL), deputat, senator, primar al Râmnicului, membru în numeroase fundații, dar cel mai important, coordonatorul trustului de Radio – Televiziune Regal SRL (Vâlcea 1,2,3,4) cu o redacție de peste 100 de angajați. Fondat la începutul anilor 90, în anul 2003 se retrage din conducerea trustului și se implică în viața politică.

După ani, și după o activitate tumultoasă în mocirla politicii postdecembriste, Emilian Frâncu se întoarce la activitatea pe care o iubește și pe care a construit-o foarte bine. Dar în urma lui rămâne doar calitatea și valoarea personală, pentru că redacțiile Vâlcea 1,2,3,4 sunt conspirate și ele în tenebrele mocirlei politicii postdecembrieste. Revenirea omului de presă cu o redacție alcătuită din profesioniști și departamente complete este contabilizată acum pe fundația televiziunii Etalon din Rm.Vâlcea. Un Etalon obosit, eludat de telespectatori care după atâtea încercări de revenire primește, în sfârșit gura de oxigen de care avea atâta nevoie. Oferta audiovizualului vâlcean (VTV, Vâlcea 1, Etalon, Radio Metronom) se resetează dar, de data aceasta, profesionist prin revenirea unor oameni care au știut ce înseamnă presă și au respectat această meserie prin școlarizarea ziariștilor, prin respectarea normelor CNA, etc.

Emilian Frâncu aduce dialogul în studiouri, ridică societatea civilă la locul meritat prin emisiuni de profil, elimină părtinirea și partizanatul în viața politică, aduce știrile și emisiunile informative și oferă posibilitatea instituțiilor statului să comunice corect și neinfluențate.

De acum, omul care a mai construit odată toate aceste lucruri sună adunarea și alege ce este mai bun dintre cei buni! Marți 09 iunie 2020, la ora 17.00 se va desfășura prima ședință de redacție la noua televiziune Etalon care va emite pentru tot județul Vâlcea ...