P Politică

Gheorghe Gângu va candida la alegerile parțiale din comuna Bujoreni

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Această săptămână începe pentru comuna Bujoreni - Vâlcea cu o lămurire din punct de vedere administrativ și politic. Încep desemnările candidaților pentru alegerile parțiale din această comună. Vineri 5 mai a.c. PSD și-a desemnat candidatul în persoana lui Gheorghe Gângu, prin vot unanim al Biroului Permanent Județean. A mai fost stabilit mandatarul financiar și echipa de campanie.

Alegerile parțiale vin după demisia lașă a primarului ales, Gheorghe Udubae (PNL) care a avut, probabil, altă părere despre politică și administrația publică locală. Viața boemă de la SC Riviera unde este acționar majoritar s-a intersectat cu problemele localității Bujoreni în fața cărora Udubae a dovedit că este neputincios! Iar în consecință și-a luat jucăriile și a plecat!

 

Situația de la Bujoreni?

O comună cu un buget destul de bun, dominată de tot felul de cercuri de interese locale și aflată încă sub stigmatul fostului primar Roșu cu dosare penale pe rol. O comună cu oportunități (vecină cu Rm.Vâlcea, trece DN 7, instituții pe teritoriul ei, cartiere rezidențiale de locuițe) dar total dezorganizată. La Bujoreni încă, nu este canalizare, iluminatul public este la pământ, legăturile rutiere cu municipiul sunt anevoioase, etc.