P Politică

Sub privirile ”neputincioase” ale liberalilor, Costi Rădulescu mai bifează încă un drum reabilitat complet! DJ 678 Galicea

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Patru ani (fără câteva luni) de mandat politic în fruntea Consiliului Județean Vâlcea. Concret ...

  • președintele acestuia a stabilit un front de lucru în funcție de nevoile tuturor zonelor din județul Vâlcea.
  • Constantin Rădulescu este în fruntea conducerii acestui for din iulie 2016 (primul mandat).
  • La primul mandat, în materie de drumuri județene, a centralizat toate problemele grele ale județului oferind oamenilor lucrări structurale ”din temelie”.
  • Proiectele de care se tot vorbește sunt lucrări executate într-un ridicat nivel tehnic, care au pus în cui celebrele ”mântuieli”.
  • Este de reținut că președintele Consiliului Județean a început treaba imediat, altfel documentarea, depunerea proiectelor, finanțarea, implementarea, execuția, etc. nu s-ar fi încadrat în mandatul de patru ani.

Ieri, o nouă declarație pentru presă ...

„După ce, săptămâna trecută, s-a finalizat turnarea primului strat de asfalt pe DJ 678, pe toată lungimea aferentă comunei Drăgoești, miercuri, 22 aprilie 2020, au început lucrările de asfaltare și în comuna Galicea.
Este vorba de un tronson de 5,2 km, care pornește de la intersecția cu DJ 678 A, sat Cocoru, și se continuă pe toată raza comunei Galicea, până la limita cu Olanu.
După turnarea covorului asfaltic (primul strat de binder), urmează lucrări de amenajare rigole, podețe de acces, trotuare, dar și turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, pe toată lungimea drumului de 38,55 km.Drumul pleacă din DN 7, din Budești, și traversează comunele Galicea, Olanu, Drăgoești, până în județul Olt, la Câmpu Mare. Investiția este realizată de Consiliul Județean Vâlcea, prin fonduri europene. „Am promis că, după Paște, vom începe lucrările de asfaltare și pe sectorul Galicea. Acest lucru se întâmplă astăzi, când se toarnă primul strat de asfalt. În scurt timp, cetățenii din comuna Galicea vor scăpa de disconfortul creat de praf. În prezent, în cadrul acestui proiect, se mai lucrează și în comunele Olanu și Budești. Le mulțumesc tuturor cetățenilor că dau dovadă de înțelegere, pe toată perioada desfășurării lucrărilor”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.