P Politică

Viața de după alegeri. Singurul politician vâlcean care s-a apucat de treabă

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Efervescența alegerilor locale din 27 septembrie a adus, după acestă dată, o mare liniște printre politicieni. Mesajele din campanie, atacurile, agitația este acum redusă la minim. Nimeni nu mai face sau mai spune ceva în afară de finalizarea dosarelor de recuperare a banilor investiți în campania electorală.

Singura instituție pe care am văzut-o lucrând a fost Consiliul Județean Vâlcea, condus de social – democratul C-tin Rădulescu.

Lucrări pe Râul Topolog

La două zile după alegeri a fost comunicat faptul că pentru râul Tpolog, care a produs inundații în multe zone, din comuna Nicolae Bălcescu, a fost semnat un nou contract prin care sunt înlăturate pagubele produse pe DJ 678 D, în satul Dosul Râului. Se vor investi aici aprox. 800.000 lei în lucrări complexe de refacere a sistemului rutier, dar și de asigurare a scurgerii apelor, prin execuția de podețe, șanțuri și canale betonate. Va mai fi amenajat un parapet metalic pentru siguranța circulației în zonă.

Sens giratoriu nou la Govora

Tot zilele acestea a fost inaugurat sensul giratoriu de la Băile Govora, intersecția cu Mihăești, situat pe DN 67 Rm.Vâlcea – Horezu. Un punct strategic vital pentru siguranța circulației! Urmează un alt proiect în acestă direcție, și anume sensul giratoriu de la intersecția DN7 cu drumul care duce la Budești (fostul punct de control).

Încă un pas pentru înființarea Spitalului Bălcești

În data de 02.10.2020 a fost anunțată adoptarea hotărârii înființării Spitalului Orășenesc Bălcești, prin care s-a solicitat către Ministerul Sănătății avizarea modificării structurii organizatorice a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Aceasta presupune desființarea Centrului de Sănătate Multifuncțională din Bălcești și transformarea acestuia în spital, cum a fost până să-l ”demoleze” politica nemernică a lui Traian Băsescu!