P Politică

Alexandru Poteraș - consilier local Călimănești: ”Proiectele pentru oraș sunt extraordinare!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Alexandru Poteraș - tehnician veterinar și consilier local propus de către Partidului Ecologist Român pentru Consiliul Local Călimănești,  s-a născut în Călimănești, este căsătorit și are 48 de ani.

A absolvit liceul Agroindustrial Sibiu, unde s-a specializat ca tehnician veterinar. În 2016 a candidat din partea ALDE la consiliul local, dar nu a fost ales, apoi a fost cooptat în PER, așa cum declară domnia sa ”de către Sami Vîlcu și Valentin Sclipicea, actualul viceprimar.

Alexandru Poteraș se află la primul mandat de consilier local în cadrul  consiliului local Călimănești. ”Susțin cu tărie proiectele care se află în derulare pentru oraşul Călimănești, care sunt extraordinare din punctul meu de vedere. Dl. primar Florinel Constantinescu, este foarte implicat în a aduce un trai mai bun cetățenilor acestui oraș, iar dl.Sami Vîlcu și Sclipicea Valentin au fost cei care m-au determinat să intru în politică, îi cunosc de foarte mult timp, sunt oameni extraordinari.”

Cozia-Info: De ce Partidul Ecologist Român?

„În primul rând, este o echipă tânără, cu idei bune, determinare, acest partid s-a construit cu două luni înainte de alegeri, și ca să scoți 4 consilieri, eu zic că este o realizare foarte bună.”

Cozia-Info: Cu ce probleme majore se confruntă orașul Călimănești,  și cum le vedeți rezolvate?

Părerea mea este că probleme majore nu sunt,  sunt minore, iar unele dintre ele fiind deja în curs de rezolvare, altele sunt pe ordinea de zi  ca și rezolvate. Vreau să le mulțumesc cetățenilor pentru susținerea acordată Partidului Ecologist Român, sper să trecem cu bine peste această pandemie, și le doresc tuturor multă sănătate!”