P Politică

Sinteze politice 2023 – Eugen Cheran PSD Călimănești: ” Aici ar trebui să fim prieteni și la bine și la greu, trebuie să reconstruim dialogul social și dezbaterea publică”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Eugen Cheran este vicepreședintele organizației PSD Călimănești, fost consilier local în două mandate electorale. Pentru finalul anului a declarat: ”În primul rând vreau să transmit un sincer și călduros La Mulți Ani tuturor cetățenilor orașului Călimănești! Multă sănătate, putere de muncă, anul care vine să fie mai rodnic și să aducă sănătate!

 

Cozia-Info: Ați trecut printr-un duș rece, un duș mediatic, a trecut și președintele dvs.! Ce aveți de comentat? Cum vă simțiți după ce ați fost atacat și v-au jignit adversarii politici?

Ce s-a scris despre mine nu m-a speriat pentru că am intrat în politică curat și așa voi fi totdeauna. Jigniri la adresa mea, la adresa familiei le consider răutăți, din păcate așa se face politică în România și de 20 de ani, am cunoscut pe propria piele lucrurile acestea.

Organizația PSD Călimănești vine cu un alt suflu, vrem să schimbăm pe plan local multe lucruri care nu funcționează. Aici ar trebui să fim prieteni și la bine și la greu, trebuie să reconstruim dialogul social și dezbaterea publică, trebuie să ținem cont de nevoile localnicilor noștri și să nu mai fie luate decizii doar de anumiți oameni.

Gruparea PNL – PER a construit la Călimănești tabere politice unde ideile lor sunt numai ale lor și nu acceptă nimic din altă parte! Ba, chiar răbufnesc și construiesc răzbunări.

Pentru sinteza 2023, cum m-ați întrebat dvs., vreau să vă spun că gesturile lor nu mă sperie și nu mă dă înapoi un pas, dimpotrivă voi fi alături de toți călimăneștenii care au nevoie să fie ajutați! Vreau să fac pentru orașul meu, pentru că aici sunt născut, crescut din neam în neam. Anul 2023 a fost un câștig politic pentru că a reușit să construiască o echipă puternică, din oameni credibili și adevărați prieteni. Dacă continuăm în ritmul acesta nu cred că vom putea pierde alegerile din 2024.