P Politică

Mihai Iacovete: ” nu vom face nicio schimbare în aparatul Primăriei locale!”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Mihai Iacovete este președintele organizației PSD Călimănești și candidatul acestei formațiuni pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. În flash – interviul de astăzi a declarat:

 

”Au apărut semnale că echipa mea și colegii mei de la PSD, dacă venim la conducerea Primăriei, schimbăm aparatul Primăriei! Departe de mine acest gând, iar pe această cale vreau să anunț pe toată lumea și mai ales, angajații din toate departamentele Primăriei Călimănești că nu vom face nicio schimbare. Noi nu suntem justițiari sau răzbunători. Dimpotrivă vrem să întărim relația cu oamenii care lucrează în administrația publică locală și să ne apropiem mai mult de ei.

Vom lucra la schimbarea mentalității, angajatul instituției trebuie să fie în slujba cetățeanului, nu altfel. Nu văd altfel! Un cetățean când vine la Primărie trebuie să fie respectat indiferent de poziția socială pe care o are. Pentru mine oamenii sunt la fel, trebuie respectați, ținut cont de părerea și problemele lor. Dacă ajung la Primărie sigur vin pentru că au o problemă, iar Primăria trebuie să nu-i încurce, asta este foarte important!

Dacă am ales calea administrației publice, am vrut să candidăm, sunt de părere că trebuie lăsate în urmă atitudini, tabieturi ... patru ani suntem în slujba cetățeanului care așteaptă de la noi ce am promis. Nu suntem aroganți și nu tratăm pe nimeni de sus! Și încă ceva, oricine, indiferent de coloratura politică, indiferent cum votează voi fii același om pentru toți.

Vreau să transmiteți mesajul meu, că nu vin să fac justiție la Călimănești, dar voi face o schimbare de mentalitate! Îmi doresc ca angajații Primăriei să aibă o altă atitudine pentru că oamenii ne votează și noi suntem în slujba lor. Indiferent de cartier sau zonă suntem ca și angajații d-lor pentru un mandat de patru ani. Acasă, la afacerile noastre suntem altfel, aici, alături de echipa mea am ales să venim benevol, fără să ne oblige nimeni!

 

Cozia-Info: Cum simțiți feedbak-ul în Călimănești pentru că ați început deja să aveți contacte cu oamenii?

Simt că bate vânt de schimbare, că nu va mai fi ce a fost! Oamenii sunt deschiși la dialog, nu știu în ce măsură sunt convinși de mine, dar pentru faptul că putem sta de vorbă cu d-lor, că ne primesc, este un lucru foarte bun! Pe mine mă încurajează lucrul acesta, sunt la prima intrare în politică și simt că oamenii ne așează pe eșicherul politic local, că vor să asculte și oferta noastră. La acestă oră pot spune că am intrat într-o dezbatere politică cu orașul Călimănești unde se conturează a doua opțiune pentru alegerile locale.

Cred cu tărie că în momentul în care există opoziție, puterea nu poate să greșească!”