P Politică

Sami Vâlcu a trecut la PSD și va susține, la Călimănești, candidatura lui Mihai Iacovete

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Samuel Vâlcu este consilier județean în cadrul Consiliului Județean Vâlcea, de profesie farmacist, de loc din Călimănești. A activat politic în PD, PDL, PNL, PER, de câteva săptămâni este la PSD. Fost băsist, un om atașat de culisele politice vâlcene și veșnic îndrăgostit de paradeli, viclenii, scenarite, dar care niciodată nu a putut să fie lider. Să tragă după el un proiect politic pentru o primărie, organizație politică, sau orice tip de candidatură. Sami Vâlcu a fost omul din eșalonul al doilea care a stat în spate, care și-a susținut șefii, care a mușcat, care a așteptat și a profitat ...

Palavragiu politic, viclean și foarte răzbunător activitatea lui politică nu s-a rezumat niciodată la un master – plan pentru oameni sau pentru o localitate, fiindcă nu a fost cazul! Sami Vâlcu fiind materia cenușie pentru magistralele de interese construite pe portativ politic, dar cu gargarele de rigoare.

Sfârșitul mandatului 2020 – 2024 îl găsește în situația ingrată de a susține, la Călimănești, liderul opoziției, pesedistul Mihai Iacovete. Se cunoaște că Sami Vâlcu este materia cenușie a proiectului politic: ”Florinel Constantinescu – Gutău – SC Călimănești Căciulata” descălecat la Călimănești în anul 2012.

De câteva săptămâni farmacistul – pocăit a trecut (alături de șeful său Mircia Gutău) în tabăra PSD unde va trebui să ”clocească” alte scenarite în care trebuie împăcată și capra și varza! Va urma un foileton susținut de viclenii și palavrageli, dar foarte interesant ca spectacol, servit poporului român, care în bunăstarea lui pastorală va mai înghiți încă o teză a celebrului propagandist. Oare?

Alături de Cozia-Info rămânem pe baricadele electorale și așteptăm cu interes ce intersecție istorică va croșeta Sami Vâlcu pentru varza de la Călimănești! Și încă ceva: Nu se poate face educația altora dacă tu nu crezi în ceea ce spui!

 

Vă mulțumesc! Aceasta a fost pastila politică de astăzi.

În urmă cu 28 ani, în anul 1996 am fost primul reporter de televiziune care a realizat o campanie electorală televizată în Călimănești. Protagonist a fost dl. Dumitru Drăguță candidat pentru primăria orașului la acea vreme. Filmările s-au realizat la vila Proca din Sfrengheș - Călimănești, producător a fost Televiziunea Vâlcea 1. Coordonator Ionela Zguroiu, cameramani Iulian Ghișerel și Marius Scarlaciuc. A fost realizat un set de zece emisiuni a câte 60 minute fiecare.