P Politică

PSD Călimănești – Încă un nume greu alături de Mihai Iacovete, fostul polițist Marian Căpruci

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Marian Căpruci (53 ani) a fost ales la propunerea președintelui Mihai Iacovete, sectretarul organizației PSD Călimănești. Căsătorit, fost polițist în cadrul IPJ Vâlcea – Poliția Călimănești (26 ani), pensionat. Președintele organizației Călimănești, ing. Mihai Iacovete ne-a spus legat de venirea lui Marian Căpruci: ”Amândoi ne-am implicat în organizația de la Călimănești, neavând afinități politice. Faptul că domnul președinte Constantin Rădulescu m-a detreminat să preiau președinția organizației de la Călimănești m-am gândit ca lângă mine să aduc oameni noi, care să fie credibili și serioși. De aceea din Biroul Executiv face parte domnul Marian Căpruci, un vechi prieten de-al meu și un om serios care face cinste acestui oraș!”

 

Marian Căpruci: ”Eu nu am făcut politică din cauza profesiei!”

Sincer să vă spun, nici nu mă vedeam vreodată făcând politică, dar faptul că m-a rugat un prieten să vin în echipa lui m-a onorat! Toată viața mi-am petrecut-o în orașul Călimănești de care sunt legat sufletește. În activitatea mea am avut legătură cu oamenii, cu școlile de aici, mi-a plăcut să lucrez cu copiii, să-i protejez și să-i ajut în formarea lor ca elevi și adolescenți pentru o conduită socială sănătoasă.

Având în vedere toate acestea am hotărât să fac parte din viața activă a localității, am găsit o oportunitate în oferta făcută de către domnul Mihai Iacovete, și am acceptat cu plăcere! Mai ales că mi s-a propus o activitate pe care eu mă pliez ... secretariatul politic. Care înseamnă tot scris, tot evidențe, plus un contact permanent cu cetățenii. Oameni care și acum mă opresc pe stradă și stăm de vorbă, ne sfătuim pe diverse probleme cu care se confruntă.

În politică, mă alătur unor oameni care nu venim să contestăm că nu s-au făcut lucruri în orașul nostru. Apreciem ce este bine, dar, din păcate sunt anumite aspecte care țin de calitatea lucrărilor, alături de aspecte care țin de mult mai multe lucruri care s-ar putea face sau s-ar fi putut face în mandatul acesta. Este categoric că dorim să dezvoltăm localitatea, că vrem să fim parteneri cu toți care au același interes, inclusiv cu adversarii politici care susțin proiecte benfice. Vom merge până acolo în care vom construi un parteneriat pentru interesul comun de dezvoltare a localității, iar politic, o întrecere pe principii de fair play.

 

Cozia-Info: Au început să vină oamenii alături de dvs.? Simțiți un feedback pozitiv din partea dumnealor?

Da! Și asta ne încurajează! Am rămas surprins de modul cum ne primesc. Am luat contact cu oamenii, ne-au deschis ușa, am discutat. Ne dau în permanență idei pentru că noi nu susținem șabloane. Proiectele de implementare le stabilim în funcție de oameni, de nevoile lor. Gândim proiecte care-i ajută și care în zona lor creează locuri de muncă sau oportunități de afaceri. Dar ținem cont și de problemele mărunte (un bec, un trotuar, un loc de pe starda lor, o bancă în plus, etc.) care sunt la fel de importante!