P Politică

Flash Mihai Iacovete: ” Nicidecum, cât voi fi aici, nu voi putea să-mi doresc ca membrii din rândurile celor de la PER să fie în Biroul nostru politic ...”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Mihai Iacovete este președintele organizației PSD Călimănești. Organizația de aici a fost restructurată după o prestație ”foarte proastă” a vechiului Birou Politic condus de Romeo Vlad. După 12 ani s-a constituit o echipă formată din oameni dispuși să-și asume rolul opoziției și să intre în lupta pentru Consiliul Local și fotoliul de primar al orașului

 

Cozia-Info: Au fost alegeri în cadrul filialei Județeane PSD, cum s-a văzut de la Călimănești? Cum ați trăit acest moment?

Suntem mândri că a fost reales domnul președinte Constantin Rădulescu! Este cea mai eficientă și mai productivă echipă din istoria Consiliului Județean Vâlcea. În nord ne mândrim cu președintele nostru și cu toate proiectele implementate aici. Le arătăm oamenilor că se pot face lucruri de calitate și de trebuință și le putem promite în continuare și alte proiecte de care au nevoie.

La Rm.Vâlcea a fost un eveniment frumos pentru că am putut fi alături de personalități de marcă ale partidului, la nivel național. Președintele Marcel Ciolacu, membrii din Biroul Politic Național. Ne-am întâlnit și cu colegii din județ și împreună am realizat o întâlnire politică constructivă.

 

Cozia-Info: Mircia Gutău a fost prezent în sală, a fost anunțat ca posibil candidat pentru primăria municipiului Rm.Vâlcea.

N-aș avea comentarii față de venirea domniei sale în echipa PSD! Cred că este o plus valoare pentru PSD, dar vom vedea dacă va face pasul către partid. Deocamdată sunt doar intenții și declarații

 

Cozia-Info: La Călimănești asocierea cu PER – ul lui Mircia Gutău și Sami Vâlcu va crea mari neînțelegeri. Mulți cetățeni de aici au intrat în PSD, tocmai ca un protest față de politica PER-ului desfășurată în ultimii ani în orașul stațiune, iar în urma unor jocuri de culise este posibil să vă treziți colegi de partid?

Deocamdată nu s-a stabilit nimic, PSD este partidul cel mai mare din țară și nu cred că ne-ar afecta cu ceva! Noi suntem puterea și noi absorbim PER-ul, nu invers. Organizația de la Călimănești este formată dintr-un grup puternic, nu suntem dispuși să cedăm niciun fel de avantaje PER-ului. Vom vedea ce se stabilește la nivel județean, dar până acolo vă pot spune că nu ne dorim să primim pe nimeni pe locurile noastre eligibile și nici în echipa noastră politică! Noi suntem un grup unit care a venit în politica locală cu niște obiective clare și niște proiecte care trebuie să îndrepte multe lucruri.

În situația de față, când un partid mare fuzionează cu un partid mic nu cred că membrii PER-ului ar putea obține mari avantaje în organizația de la Călimănești. Nicidecum, cât voi fi aici, nu voi putea să-mi doresc ca membrii din rândurile celor de la PER să fie în Biroul nostru politic ...