A Administrație

Antares Transport Vâlcea pusă la zid de consilierul județean Samuel Vâlcu

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Consilerul județean Samuel Vâlcu este reprezentantul bord-ului politic Mircia Gutău – Eusebiu Vețeleanu (PER) și a fost ”plantat” în două zone polico – administrative ale județului Vâlcea: Consiliul Județean Vâlcea, respectiv zona de nord a județului unde are misiunea să reprezinte interesele politice ale grupării care viețuiește în orașul Rm.Vâlcea și are intenții de extindere în nord. Totodată, Sami Vâlcu trebuie să atragă mulțimea către valorile acestui grup, să-i spele creerii și să aducă cât mai multe voturi transpuse mai târziu în mandate de politicieni. Politicienii fiind o altă poveste cu care gruparea Gutău – Vețeleanu știe ce are de făcut!

În orașele nordului (Brezoi – Călimănești), la alegerile trecute, Sami a adus trei, respectiv patru consilieri locali (PER) care joacă, respiră și trăiesc după prețioasele lui ”teze”, a corupt primarul orașului Brezoi și este pe capul lui Florinel Constantinescu și la Călimănești.

Acțiunile ”Vețelenilor - gutizați” sunt aprig gândite în detalii, nu este nimic la întâmplare, totul fiind măsurat ca să: 1) Nu deranjeze interesele de group; 2) Să aibă impact social; 3) Să vadă lumea cât de receptiv și implicat este domnul Sami; 4) Și să asimileze ca un burete învăluitorul instinct de confesiune pălăvrăgită ...

 

Antares nu respecta orele stabilite in program

Astăzi, în ședința Consiliului Județean Vâlcea, a fost ridicată o problemă legată de trasportul pe traseul Cozia – Rm.Vâlcea, efectuat de firma Antares Transport. Samuel Vâlcu a informat executivul județean despre faptul că nu sunt respectate orele stabilite în traseul aprobat și că generează la nivelul stațiunii Călimănești – Căciulata un haos total în ceea ce privește transportul local.

O problemă ridicată corect și care trebuie remediată numaidecât! Pe lângă aceasta mai sunt multe probleme importante pe care consilierul județean trebuie să le semnaleze. Dacă nu le știe îl poate ajuta publicația Cozia – Info ...