A Afaceri

Salonul Art Hair & Beauty Concept din stațiunea Călimănești – Căciulata prezintă hair stilistul ”Andrei the barber”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Robert Niță sau ”Andrei the barber” după numele de scenă este prezent la salonul  Art Hair & Beauty Concept din stațiunea Călimănești – Căciulata cu un stil modern, o viziune și tehnică nouă în ceea ce privește oferta de tunsori pentru bărbați. Andrei este cunoscut printre tinerii cu pretenții fashion ca un profesionist, cota acestuia fiind foarte ridicată în domeniu. Alegerea sa îl plasează într-un salon care completează talentul cu dotarea, instrumentele și produsele necesare pentru lucrări de calitate la prețuri situate în zona medie a pieței.

 

Art Hair & Beauty Concept este situat pe Calea lui Traian, vis a-vis de hotel Central, lângă biblioteca A.E.Baconsky.

În zona de intrare de la parter, salonul își întâmpină clienții cu recepție și salon de așteptare, încadrate de salonul pentru manechiură, pedichiură după care se coboară la demisol unde se află saloanele, epilat, pensat, vopsit sprâncene, salonul de frizerie și salonul de cosmetice. Urmează să fie date în folosință încă trei saloane: Makeup (machiaj de zi, de seară, pentru diferite evenimente), coafor și masaj. După care, în continuarea spațiului (dar pentru o perioadă mai lungă) vor fi amenajate cabine de saună diferită, hidromasaje și piscine. Programul este L – V 10.00 – 16.00, S 10.00 – 14.00; Duminică închis.

 

”Sunt în această meserie de patru ani (ne-a povestit talentatul Robert). Totul a început ca o aventură, pentru că am făcut totul din plăcere. Mi-a plăcut foarte mult această meserie și am devenit destul de interesat să învăț tot mai multe secrete. Am absolvit cursurile la Mall în Rm.Vâlcea, unde am și lucrat timp de un an și șapte luni și unde am învățat toate tehnicile acestei meserii. După care m-am retras la Călimănești la primul jobb de aici, salonul J”adore al doamnei Camelia. Aici am luat contact cu clienții din zonă și am descoperit că le place tehnica mea, că sunt interesați de cum lucrez, le place rezultatul final. Astăzi, am ales să colaborez cu Dani și Geanina - Art Hair & Beauty Concept și să facem un salon la Călimănești cum nu a mai existat! Să punem în evidență tunsorile, calitatea și profesionalismul. După cum vedeți s-a construit aici o echipă dinamică cu multă experiență în domeniu. Avem departament de frizerie, coafor, post pentru manichiură / pedichiură, cosmetică. În curând vor fi saloane noi de masaj, solar, va veni cineva de la Bucuraști cu un aparat de hidrorezonanță.

Avem o ofertă pentru Călimănești! Este vorba despre pensionari și copii (până la 10 ani) care vor beneficia în trei zile ale săptămânii de o reducere la salonul de tuns de 50%.”