A Afaceri

La Călimănești a fost inaugurat un salon de înfrumusețare de 4***

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sâmbătă, 29 iunie 2019, a fost inaugurat la Călimănești salonul de înfrumusețare Art Hair & Beauty Concept. Amenajat în spațiul fostei crame Izvorașul sau fostului club Niko (vis a-vis de hotel Central) salonul aparține soților Dani și Geanina Hăloiu stabiliți în Călimănești, unde și-au construit o casă (zona Cozia). Spațiul a fost achiziționat de la foștii proprietari și amenajat la nivel de 4*** pentru profilul de salon înfrumusețare / frizerie. Partea de sus a fost amenajată o recepție și salon de așteptare, după care se coboară la demisol unde se află saloanele pentru manechiură, pedichiură, epilat, pensat, vopsit sprâncene, salonul de frizerie și salonul de cosmetice. Urmează să fie date în folosință încă trei saloane: Makeup (machiaj de zi, de seară, pentru diferite evenimente), coafor și masaj. După care în continuarea spațiului (dar pentru o perioadă mai lungă 1 an – 1 an jumătate) vor fi amenajate cabine de saună diferită, hidromasaje și piscine. Începând de astăzi programul este L – V 10.00 – 16.00, S 10.00 – 14.00; Duminică închis.

Prețurile: manichiură sau pedichiură clasică – 30 lei, construcție unghii cu gel – 80 lei, 60 lei – întreținerea; tratamente faciale diferite tipuri – 120 lei;. Salonul de frizerie 20 – 25 lei un tuns în funcție de cerințe.

Geanina Hăloiu, administratorul salonului a declarat pentru Cozia-Info:

„Ne-am gândit să oferim înfrumusețări pentru toate doamnele și nu numai, dar și pentru bărbați pentru că avem frizerie, barbering. Conceptul nostru este nou pentru Călimănești, ne bucurăm să aducem aici o ofertă care nu s-a găsit până acum în acest oraș. Vom face diverse oferte, vor fi pachete pentru cosmetică, pentru frizerie, coafor oferite clienților noștri și ne vom ocupa în permanență să îmbunătățim serviciile aducând tot ce este nou și la modă.”

 

Art Hair & Beauty Concept angajează personal pentru coafor, makeap, masaj. Relații la telefon 0734 – 940.792