C Comentarii

O să faaaac ... Am adus 70 milioane de euro!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Orice primar care abordează politica proiectelor de investiții în interiorul unității sale administrativ-teritoriale în mod cinstit și transparent este apreciat de cetățeni. Iar atunci când vreun proiect se blochează aceștia îl înțeleg pe primar.

Abordarea eficientă, primarul orașului Călimănești, Florinel Constantinescu (foto) nu o aplică! Aici toate proiectele sunt o manipulare, o brambureală și o construcție plină de povești! Edilul și-a construit imaginea de ”nobil erou” datorită căreia îi este foarte greu să accepte înfrângerea! Omul adus în 2012 ca să reprezinte interesele lui ”Gutău și asociații” pentru investițiile din cartierul Căciulata astăzi este repetent la capitolul politică, administrație publică locală, probleme sociale, urbanism ... pentru că în fișa postului lucrurile astea erau la diverse  Și ce face? Este disperat! Dă din colț în colț! Le promite la toți ”credulii” bastonul de mareșal, marea cu sarea ... după care, dacă mai câștigă o dată, se întoarce la prietenii lui de la Pensiunea Alfrid și împlinește ce are de împlinit!

 

Până atunci construiește povești ...

O astfel de poveste ”s-a croșetat” la sfârșitul anului trecut, noiembrie 2023, când Florinel Constantinescu a cerut publicației Cozia-Info să anunțe deschiderea oficială a lucrărilor de la sonda geotermală Seaca – punctul, fostul poligon de tragere. A fost încheiat contract și în numele fondurilor europene a fost publicat comunicatul oficial al acestei investiții care ar urma să aducă apă caldă tuturor gospodăriilor din cartierul Seaca și Teaua. Minciună în formă continuată și inducere în eroare a instituțiilor prin implicarea acestora în mod abuziv. Cu siguranță va exista un dosar penal!

 

Scopul a fost să transmită populației grija neobosită pentru nevoile cetățeanului și să mai stingă din supărările oamenilor care nu au văzut nimic pe strada lor, în cartierul lor! În campania trecută 2020 au prins promisiunile pentru că toată lumea a crezut în proiectele prezentate de Florinel Constantinescu și proiectate pentru mandatul care se încheie peste câteva zile. Astăzi, 2024 vine în campania electorală cu aceleași proiecte despre care nu mai putem crede decât că sunt simple povești ...