C Comentarii

Joi, 23.05.2024 încă o ieșire în media neinspirată a primarului Constantinescu

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Florinel Constantinescu (PNL) este primarul în funcție al orașului Călimănești. În urmă cu trei zile U.A.T-ul a sărbătorit încă un an de la atestarea documentară, prilej cu care primarul a oferit premii în bani elevilor cu merite deosebite în ultimele 12 luni, deși ne aflăm în luna de campanie electorală care are alt regim referitor la premii, cadouri, oferte, etc.

Dar, nu aceasta este problema ...

Toată lumea, și ziarul local dar și opoziția s-a legat de alt lucru. O inechitate față de elevi. Tineretul Social Democrat Călimănești a spus într-un comunicat că: ”era normal, dacă tot premiază, să premieze toți elevii care au avut merite deosebite în anul care a trecut. Constantinescu a premiat doar elevii ”recomandați” de profesorii înregimentați în tabăra PNL.”

Iar ziarul local a spus că: ”Un primar, normal la cap, este primar pentru toată lumea. Dacă împarți orașul în strane politice îl dezbini și creezi tensiuni. Iar, domnul Constantinescu face lucrul acesta de 12 ani uitând că va rămâne în istoria locului cu o imagine de ... ”doi lei”. Nu cred că interesul de a menține populația dezbinată și șantajată la mâna primarului va aduce o imagine bună în fața istoriei locale. Și, la fel nu cred că răzbunarea, dosariada, tremuratul mâinilor te face mai bun ca om, ca politician și ca fost primar care ai pretenția să mergi pe stradă și după aceste mandate.

Comunicatul primarului ...

În comunicatul trimis pe pagina de facebook Constantinescu recunoaște că nu a premiat pe toată lumea și se spală pe mâini, precum Pilat din Pont afirmând că profesorii PNL – iști au trecut pe listă pe cine au vrut ei. Asta înseamnă că Florinel Constantinescu nu are nicio legătură cu călimăneștenii cărora le spune că îi reprezintă și le mai cere încă un mandat sau este laș și se folosește de oamenii loiali ca să scoată basmaua curată: ” Prezența și absența unor elevi merituoși pe scena premiaților la Zilele Călimăneștilor se datorează exclusiv școlilor cărora primăria le-a cerut în mod oficial listele cu acești copii. Vă rog să vă comunicați neliniștea și nemulțumirea dumneavoastră acelora care au produs această încurcătură.”

După care se leagă de profesoara Cristina Gheorghe (candidat pe listele PSD la Consiliul Local Călimănești) reproșându-i: ” Și vă mai rog să învățați să fiți politician, dacă tot v-ați apucat de așa ceva. Un politician cu o minimă cultură politică știe că nu se poate folosi sub niciun motiv de copii în lupta electorală. Ca dascăl, aveți un motiv în plus să nu faceți acest lucru niciodată. Ca mamă, ce să mai zic?”

 

In loc de concluzii ...

Asta mă disperă cel mai mult la primarul meu! Are un tupeu extraordinar de a prezenta lucrurile!

Cum, mă? Când tu premiezi elevii în campanie electorală, când bârna este în ochiul tău (n.r. nu este jignire, este un citat din Biblie, Cuvântarea de pe munte) te legi de cineva care îți spune că ai făcut foarte bine că ai introdus rubrica aceasta la zilele Călimăneștiului, dar trebuia să te gândești la toată lumea ...

Adevărata față a omului care ne conduce aceasta este! Un om rău, mânios, aprig la cuvinte și la decizii din cele mai răzbunătoare! De când a început campania electorală toți liderii care candidează împotriva lui au dosare și condamnări penale, au amenzi născocite din senin. Dar toate astea sunt doar o furtună într-un pahar cu apă! Lațul din jurul gâtului politic al lui Constantinescu se strânge de la zi la zi. În 9 iunie 2024 opoziția va recupera enorm din balanța democrației locale ...