C Comentarii

Comentariile Coziei: Președintele Consiliului Județean bifează încă o problemă rezolvată pentru nordul județului

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Constantin Rădulescu este al patrulea președinte al Consiliului Județean din perioada post aderare la Uniunea Europeană. Dumitru Bușe (PC 2004 - 2008), Ion Câlea (PSD 2008 – 2012, 2012 - 2014), Gh. Păsat (PNL 2015 - 2016), Costi Rădulescu (PSD).

Social-democratul este în al treilea an de mandat la Consiliul Județean (2016 – 2020) unde a ridicat ștacheta calității la nivelul ”foarte eficient”, un nivel care va constitui un handicap, dacă nu greu de trecut, cu siguranță, sâcâitor de stresant pentru următorii președinți ai Consiliului Județean Vâlcea! Astăzi este încă liniște și mai este loc de opoziție pentru contestatarii USR și PNL. ”Moftangii” trebuie să realizeze ce își doresc! Pentru că au mari șanse ca vâlcenii calmi astăzi, să-i scoată de beregăți într-un exces de lehamite, mâine!

Recent, Costi Rădulescu a anunțat intenția de finalizare a încă unui proiect major din ”lista nevoilor” zonei de nord a județului. În cauză este Clinica de Balneofizioterapie din Călimănești, care primește, prin vocea președintelui un răspuns foarte hotărât și clar: ”o cumpărăm sau nu o cumpărăm?!”. Negocierile de cumpărare cu proprietarul sunt începute și vom avea un răspuns clar în scurt timp. Dacă nu, va fi achiziționat teren și va fi construit un edificiu nou în altă parte. Până atunci, clinica a primit suma de 100.000 euro pentru achiziționarea de aparatură modernă pentru tratament.  

Povestea clinicii depășește zece ani în care liberalii conduși de neînfricatul și gargaragiul deputat, președinte, membru important în camera Deputaților, Cristian ”Loviștea” Buican nu a reușit să miște un pai în tot ceea ce a însemnat dosarul de răscumpărare al acestei clinici balneoclimaterice unicat în România! Uitătura lungă către nicăieri a deputatului nostru de nord, devenită brand de imagine, și-a pus amprenta și asupra acestei ”probleme de rezolvat”.