C Comentarii

Mâine la ora 12.00, ing. Ilie Amuzan își depune dosarul de candidat pentru Primăria Călimănești

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Fostul primar al anilor 2004 – 2012 (două mandate) se întoarce să candideze pentru Primăria Călimănești, aici unde proiectele și viziunea urbanistică îl țin cu fruntea sus în fața alegătorilor. Proiectele sale, realizate în stațiunea Călimănești - Căciulata fiind o carte de vizită indubitabilă în acest sens.

Ilie Amuzan vine dintr-o organizație (PSD Călimănești), așa a candidat în anii 2008 – 2016, pentru care a făcut totul, dar aceasta i-a oferit la schimb numai dezamăgiri. Mandatul din anul 2012, în fața primarului actual Florinel Constantinescu a fost pierdut pe fondul trădărilor din interiorul partidului. Niște membrii din biroul local al organizației de partid depășiți total din toate punctele de vedere, niște ”corigenți” locali care au considerat că Amuzan nu le oferă respectul cuvenit pentru însemnătatea valorii lor politice și au găsit cel mai potrivit să-l trădeze, să liciteze pe spatele lui, să joace la două capete până la profitul maxim.

Așa s-a întâmplat la alegerile din anul 2012! A venit apoi rândul scrutinului local din anul 2016 când cercurile de cumetrii conduse de Romeo Vlad (PSD Călimănești) și Dan Zgripcea (PSD Călimănești) au lovit din nou în imaginea și feedback-ul lui Amuzan. Presați de scăderea drastică în sondaje și de faptul că mesajul lor politic-electoral se încadra la nivelul ”rahat în ploaie” reușesc să-l convingă să renunțe la UNPR (unde încerca să-și construiască o nouă platformă) și jură credință, dar și o colaborare corectă pentru întoarcerea lui Amuzan în PSD Călimănești și candidat la alegerile de primar 2016. Au loc acum alte trădări, alte ”paradeli”, dar cu efectul scontat ... Ilie Amuzan trage lista și organizația lui Romică Vlad reușește să spele rușinea obținând cinci consilieri locali. Celălalt Jolly – Joker, manivela Antares Group, Dan Zgripcea profită și el din plin ajungând (datorită Călimăneștiului) consilier județean și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. O ”petradă politică” care pentru orașul Călimănești nici să vrea nu ar putea face ceva, care nici măcar nu locuiește aici, dar care obține maximum din din jocul electoral ...

În concluzie ...

Sătul de țepe, Ilie Amuzan pune piciorul în prag și oprește circul terminând pentru totdeauna cu PSD și perversitatea de aici! Își alege un partid serios, (Partidul Puterii Umaniste – Social Democrat) foarte bine reprezentat, dar unde este sigur că va fi liniștit. La Călimănești are o organizație unde a adus oameni noi și unde a renunțat la ”acriturile satului” realizând o cauterizare totală a eșicherului local. Ilie Amuzan cunoaște pe dinafară pe fiecare în parte și este convins de fiecare în parte ce poate oferi. Având în vedere că proiectele, relațiile la nivel național și alergătura le realizează fără ”acriturile locale” intră în campania 2020 cu o nouă platformă.