C Comentarii

Valentin Sclipcea a greșit la blocul 672

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Un bloc din centrul stațiunii Călimănești, respectiv 672, unul din cele trei ale asociației de locatari nr. 2 (vis a-vis de poliția Călimănești și hotel Carolin) a rămas, după lucrările de anvelopare, într-o situație insalubră.

Datorită lucrării cu greșeli executată de către firma G-Trade din Rm.Vâlcea o magistrală de instalație sanitară și una de apă caldă din subsolul blocului produc pierderi datorită scurgerilor.

Pe scurt ...

  • Acea conductă deversează rahatul în subsolul blocului. Resturile acumulate acolo produc mirosuri, umezeală și gândaci care urcă pe țevi în apartamente.
  • Viceprimarul orașului Călimănești, Valentin Sclipcea a răspuns de lucrare ca beneficiar și ordonator de credite.
  • ”Madame Georgesco” (patroana firmei G-Trade) care a executat lucrarea face parte și asta din ”grupul de prizoniere” ale Gutăilor coordonate în nordul județului de Sami Vâlcu!
  • Valentin Sclipcea este viceprimar PER (partidul Gutăilor) mână stângă sau dreaptă, care în cazul blocului 672 se dovedește a fi depășit de situație și dispus să trădeze ”ca să fie bine și să nu fie rău!”

Concret ...

Proiectul de anvelopare al blocului a presupus, printre altele și înlocuirea tuturor țevilor din subsol. ”Madame Georgesco” a executat o lucrare greșită, DAR GIRATĂ de trădătorul Valentin Sclipcea, care în cârdășie cu ”petardele” din conducerea asociației de locatari nr. 2 au tolerat greșala!

 

  • Cine a semnat pentru recepția lucrării?
  • Unde este este și ce perioadă are garanția acestei lucrări?

 

Valentin Sclipcea pozează în fața cetățenilor într-un conducător receptiv și implicat, un om amabil, dar în cazul blocului 672 a dat dovadă de slujbaș umil întors cu cheia de către mafia Gutău care lovește indirect, dar, zilnic în interesele orașelor Călimănești și Brezoi.