D Dezvaluiri

Rm. Vâlcea - Moravuri și năravuri din mocirla cadrelor didactice

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În urmă cu două luni (începutul lunii noiembrie 2023) am fost contactat la ziar de educatoarea Lazăr Mihaela Denisa (nume de fată Măgura), de loc din Drăgășani, dar cu adresă de flotant în Rm.Vâlcea. Aceasta a venit împreună cu fostul soț și un martor și era foarte hotărâtă să dea în primire toată încrengătura de interlopi și prostituție cu care fusese ”înhăitată” în ultimii ani.

Începând cu anul 2010, Denisa a fost educatoare – titular la Școala din comuna Milcoiu, după care în anul școlar 2023, septembrie s-a detașat la școala – grădiniță Waldorf din Rm.Vâlcea pe același post. Transferul s-ar fi făcut la stăruința în detalii a școlii Milcoiu care nu a tolerat atitudinea curtezană a Denisei!

Are un copil și este ba divorțată, ba împăcată cu fostul soț care nu suportă gândul ca băiețelul de 11 ani să împartă chiriile cu tot felul de interlopi și medii infracționale. Și-ar vedea copilul în gospodăria liniștită pe care o deține, fără anturajele dubioase ale mamei ”înhăitată” cu femei de joasă speță, dar, cu activități extrașcolare firești vârstei pe care o are.

 

Denisa a povestit despre iadul în care a fost implicată ...

La întâlnire i se pusese pata pe foștii tovarăși din lumea prostituției de lux! Și a simțit o descătușare că a reușit să se depărteze de lumea acesta despre care povestea cu politețea rece. Ceruse ajutorul fostului soț, care din luna mai 2023 o reprimise în căminul conjugal din Budești.

Ne-a povestit, cu nume și prenume, despre avocați, oameni de afaceri și persoane dubioase vâlcene, despre restaurantele de lux din București, despre conacele din județul Vâlcea, și despre divele cu care împărțea serile lungi de beție și petrecere ...

Ne-a spus despre situațiile în care au adus-o proxeneții și despre căderile psihice în alcool și alte substanțe. (Denisa are diagnostice și a fost internată în spitale de psihiatrie).

Ne-a spus despre ”țepele de bani” pe care le-a încasat de la escrocii proxeneți și despre faptul cum intenționează să-și recupereze miile de euro ... Despre creditul de 10.000 euro cu care a fost sedusă sentimental și de care trage și azi!

Din construcția dezvăluirilor am aflat despre clanul Cocolea, despre proxenetul Băescu (iubitul acesteia) și despre descinderile BCCO Pitești, în data de 25.04.2023 pentru percheziție domiciliară în apartamentul deținut cu chirie de aceasta. Am aflat că la descinderile ofițerilor de la Crimă Organizată, la ora 06 dimineața, puștiul de 11 ani se afla în apartamet, acasă! Dar, niciodată tatăl băiatului, singurul normal la cap în această telenovelă și singurul care le mai vrea binele nu a avut permisiunea să intre în casă. A trebuit să respecte orele de vizitare și toate canoanele impuse de Lege.

 

În final ...

Seducătoarea educatoare de la Waldorf, 42 ani (care nici cursurile obligatorii impuse de acestă instituție nu le deține) în luna decembrie 2023 a părăsit căminul conjugal și s-a întors în chirie, de mână cu copilul! Conform zicalei lupul schimbă părul, dar ... năravul ba! Am aflat că deja a reluat întâlnirile curtezane, ultima fiind surprinsă în preajma grădiniței Waldorf, unde a fost așteptată de un bărbat însurat (trei copii) racolat după internet ... cu care a plecat!