D Dezvaluiri

Primarul orașului Brezoi a ajuns la al 20 – lea proces pentru conflict de muncă agresiv ...

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

De patru ani de zile primarul orașului Brezoi, Robert Adrian Schell persecută și susține agresiv un conflict de muncă cu o angajată din cadrul departamentului economic al acestei instituții. Este vorba despre Elvira Maria Daneș (foto), Inspector fiscal la taxe și impozite în cadrul Primăriei Brezoi.

Supărarea primarului a pornit în anul 2017 odată cu scoaterea la concurs de către Primăria Brezoi a acestui post. Elvira Daneș a avut tupeul să apară de nicăieri prezentându-se peste candidații binecuvântați de primarul Brezoiului, la concurs. Expertiza acestei doamne, faptul că venea din rândurile Gărzii Financiare, că este masterant în Administrația Publică și că avea o vechime de peste 27 ani au ajutat-o pentru acel concurs pe care l-a luat cu ochii închiși, sfidând ochii holbați ai d-nei Rodica Berbece și Robi Schell.

Așa a început calvarul! Vă putem spune, din declarațiile oferite pentru Cozia-Info de către d-na Elvira Daneș că de a doua zi a angajării nu a lucrat nimic! A fost hărțuită, vânată, șicanată. Schell a ajuns până acolo încât a pus ”ciomegarii” care au agresat-o la propriu, aruncându-o din primărie cu mesajul: ”aici nu ai ce să cauți!”. De patru ani de zile ura acestui demnitar public este de neoprit! Schell se comportă la Brezoi ca un latifundiar pe o tarla personală. În ciuda faptului că a pierdut procese, în ciuda Instanțelor care l-au obligat legal să înceteze conflictul sfidează pe toată lumea și își impune punctul de vedere: ”Aicea e deciziile mele!”. Pe banii brezoienilor bugetul local din acest oraș plătește lunar salariul Elvirei Daneș 5000 lei, care în ambiție, în ciudă nu este pusă să facă nimic. Este aruncată în bătaie de joc în birouri gen cămară aflate sub casa scărilor și întreg arsenalul de miorlăite din primărie care pozează în sclavele primarului au încurajarea indirectă să hărțuiască această doamnă care are o singură vină: este prea deșteaptă și probabil încurcă multe socoteli prin Primăria Brezoi.

Ce mai este încă curios, este faptul că se mai pot construi astfel de apucături și că mai există inconștienți care au impresia că sunt deasupra Legii ...

Încă un proces

Marți 02. 02. 2021, la Tribunalul Vâlcea s-a mai judecat încă un capitol din telenovela jegoasă Robert Schell împotriva dreptului de a respecta Legea. Elvira Daneș a declarat pentru Cozia-Info: ”Am formulat o cerere împotriva dispoziției nr. 194 / 03.06.2019, sancțiune disciplinară mustrare scrisă care a fost aplicată de către dl. primar, fără respectarea dispozițiilor legale prevăzute de Codul Administrativ  și Legea 188/1999. Este vorba despre niște diminuări în contradictoriu cu dispozițiile art. 169, aliniat 1 din Codul Muncii prin care dl. primar și-a făcut un obicei în a-mi diminua veniturile salariale cu ore nemotivate deși nu a demonstrat niciodată, nici în 2017, nici în 2018, nici în 2019 în fața Instanței cum că eu aș fi lipsit nemotivat de la serviciu. Dânsul continuă sistematic să-mi diminueze veniturile salariale prin sancțiunea orelor nemotivate. A ajuns să facă adnotări în condica de prezență peste semnătura mea, în dreptul pozițiilor mele. În baza acestor adnotări mincionoase și calomnioase câteva doamne subalterne (Berbece și Efrim),  mă pontează cu ore nemotivate prin care motivează că am lipsit de la serviciu.

Până în momentul de față, în conteciosul administrativ, au fost 20 de procese în care parte dintre ele au fost soluționate definitiv, niciunul dintre acestea nu a fost câștigat de către Robert Adrian Schell.

Dosarul de astăzi privește același conflict de muncă generat de aceleași acte netemeinice și nelegale emise abuziv de către primarul orașului Brezoi în condițiile în care m-a destituit deja de două ori. De două ori Instanța a dispus reintegrarea mea definitivă în postul pe care-l ocup la Primăria Brezoi. Trebuie să mai știți că până în prezent domnul primar nu a executat nicio dispoziție a Instanței în mod corect și concret. Toate hotărârile civile dispuse de Instanțele de judecată au fost ignorate, în acest sens există un dosar penal pe numele lui Robert Adrian Schell, aflat la Camera Preliminară, dosar 1166/46/2020 care are termen în 04.02.2021. În acest dosar este citat și avocatul de casă al dl. primar, Aurel Popa.” a declarat Elvira Daneș.

În concluzie ...

La Brezoi lucrurile au luat-o razna rău de tot! Înhăitarea lui Robert Schell cu șmecherii de la Rm.Vâlcea l-a schimbat iremediabil. Din mirajul accesului la masa bogaților Schell nu a înțeles nimic, are impresia că a devenit aristocrat într-o lume pentru care el nu a avut și nu va avea niciodată pedigree. Singura recomandare și singura lui expertiză este bugetul local și lucrările pe milioane de euro fonduri europene ale Brezoiului, iar Schell este acolo un fel de ”lake sportiv” luat la kilogram de niște băieți foarte deștepți care crede el că îi sunt mari prieteni. Participarea pe la mesele de fițe l-au schimbat pe prietenul nostru Robi, care a devenit acum galactic, arogant, răzbunător. Păcat! Mi-e dor de Robi de acum 14 ani ...